MKIV GTI by Kros 20thAE
Moderator: G0 Karcio
truck, spójrz na pierwszą stronę
jak była robiona mógł jeszcze je mieć, po za tym była kiedyś fotka w tym temacie z trzema golfami, czarnym, tym i żółtym na tle budynku z całą ścianą pokrytą grafiti.
(sporo zdjęć już się nie wyświetla, a szkoda bo nie zdążyłem zapisać )
jak była robiona mógł jeszcze je mieć, po za tym była kiedyś fotka w tym temacie z trzema golfami, czarnym, tym i żółtym na tle budynku z całą ścianą pokrytą grafiti.
(sporo zdjęć już się nie wyświetla, a szkoda bo nie zdążyłem zapisać )
Grzana multifunkcja, FIS, Delta 6 + USB w łokciu, Fotochrom z kompasem, Pikowana deska, PDC
ThermoTop E, Xen, Gwint, 312 heble, Thule, mało mocy, dużo rdzy i trochę zadrapań...
ThermoTop E, Xen, Gwint, 312 heble, Thule, mało mocy, dużo rdzy i trochę zadrapań...
U mnie tak samo bylo i wycialem przedni stabilizator. teraz znowu oska obija mi o rame auta wiec musze zawiesc auto zeby nacieli mi rame hehe.hunterek pisze:KaeROeS, siedzi ci ladnie Ja swojego opuscilem na 16" to tyl mam skrecony na maxa i jest ok ale przod jakbym chcial nizej opuscic tak jak u ciebie to mi o cos obciera i cholera wie jak temu zapobiec. Wyglada tak jakby drazek stabilizatora o cos napieral. U ciebie tez wystepowalo cos takiego ? Moze masz jakis pomysl jak temu zapobiec. Bo do obcierania o nadkole to jeszcze troche brakuje...
Co do nazwy pokazu to nazywal sie 12th annual spring show and go.
:mk3:
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
rewelacyjny egzemplarzm..teraz wiem juz czym jest magia 20th edition w USA
______LET's GOLF______
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
Golfik wyglada super, LMy pasuja idealnieLapeno pisze:i ja i ja i jaFrykas pisze:ja tez wycialem stab :green_fuck: :green_fuck:
KaeROeS autko jest mega, jak juz Ci kiedys mowilem, jedno z moich ulubionych na forum Moje padło tak teraz wygada
[url=http://img686.imageshack.us/img686/171/ ... 768.th.jpg]Obrazek[/URL]
:mk3:
-
- Mały gagatek
- Kontakt: