VW GOLF MK3 2e TURBO by vw_golf3
Moderator: G0 Karcio
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
slonik98
mam nowe foty, wrzucę jutro bo zostawiłem w warsztacie aparat. Wieczorem wrzucę kilka z telefonu
Kilka fotek z prac (niektóre robione komórką)
mam nowe foty, wrzucę jutro bo zostawiłem w warsztacie aparat. Wieczorem wrzucę kilka z telefonu
Kilka fotek z prac (niektóre robione komórką)
Ostatnio zmieniony śr lip 23, 2008 01:13 przez vw_golf3, łącznie zmieniany 2 razy.
- Fido_dido
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
odgrzeje temat z prośba o nowe fotki jak ida prace ?
Ostatnio zmieniony czw lip 24, 2008 00:10 przez Fido_dido, łącznie zmieniany 1 raz.
Bling Bling........ rrados TDI Gangster's :D!! Siee Wiee !! Sieeeeeemanko team :D VR6 ynynynyn;]
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Fido_dido
a pracę idą w dobrym kierunku, dzisiaj autko odpalone na nowej turbinie , w sobotę strojenie które wykona kolega coobcio . Jutro zrobię kilka fotek
lipass
jakie doładowanie ? sam jeszcze nie wiem . Zobaczymy co powiedzą na strojeniu, wszystko będę wiedział w sobotę , jakie doładowanie i jaka moc . Nom i wrzucę wykres jak zhamują go na zestrojeniu
a pracę idą w dobrym kierunku, dzisiaj autko odpalone na nowej turbinie , w sobotę strojenie które wykona kolega coobcio . Jutro zrobię kilka fotek
lipass
jakie doładowanie ? sam jeszcze nie wiem . Zobaczymy co powiedzą na strojeniu, wszystko będę wiedział w sobotę , jakie doładowanie i jaka moc . Nom i wrzucę wykres jak zhamują go na zestrojeniu