moze byc .. zobaczymy , najpierw trzeba kupic wydech z GTI .. a potem bedzie sie dzialaćkristof91 pisze:Problem ze srednica mozna rozwiazac tak jak to chlopaki robia do 1,3 1,6 poprostu dotoczyc redukcje

Moderator: G0 Karcio
moze byc .. zobaczymy , najpierw trzeba kupic wydech z GTI .. a potem bedzie sie dzialaćkristof91 pisze:Problem ze srednica mozna rozwiazac tak jak to chlopaki robia do 1,3 1,6 poprostu dotoczyc redukcje
dokladnie Golfiarz .. aby przeczekac a potem sie bedzie myslec .. ale zima to dobry czas na mody a wiec jutro przyjdzie do mnie atrapa z chromowana obwodka ktora dlugo szukalem i rygielki wolfburga w dzwiGolfiarz MK2 pisze:Ładnie ładnie, byle przeczekać zimę
I do roboty
wrzucaj od razu 2.0! albo przynajmniej KR-aGolfinkatdi pisze: pewnie bede zmienial na 1.8 RP
Czyżby malowanie komory sie przy okazji szykowało?Golfinkatdi pisze:kupilem silnik do madisona
Golfinkatdi pisze:zima to dobry czas na mody
GratulowałGolfinkatdi pisze:przyjdzie do mnie atrapa z chromowana obwodka
Golfinkatdi pisze: a wiec jutro przyjdzie do mnie atrapa z chromowana obwodka :
gdyby mnie bylo stac na 2.0 albo na KR to na pewno bym myslal o tym ale zadowoli mnie narazie Rp ktorego kupilem za smieszna kase i w bardzo bardzo dobrym stanie .Czarson pisze:wrzucaj od razu 2.0! albo przynajmniej KR-a
Golfiarz MK2 pisze:Gratulował ja też szukam grila z chromem dookoła i chyba na szukaniu sie skończy
dzieki panowie .. a akurat udalo sie bo przegladalem forum i nasunal mi sie golf co mial ta atrape i zapytal czy sprzedaje i sprzedalStachu909 pisze:gdzieś ty to znalazł znajdź mi taki sam
Dzięki kolego .Jojo_2007 pisze:Jest ona na wąskie żeberko? A Golfik oczywiście bardzo mi się podoba!
no jak kolega m911 pisze , byla na allegro i poszla za 50 zlGolfiarz MK2 pisze:Piękna, na taką poluję, jeszcze raz Ci jej winszuje
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości