sorry, miał być biały srodek - racjaArtBiGT pisze:moim zdaniem zginą optycznie.

Moderator: G0 Karcio
wiem, że na takich byłoby ok ..ale mam trochę ekipy do wożenia i muszę mieć wysoką oponę :/k0nr4d pisze:Błagam, oponki chociaż 195/45
też miałem taki pomysł..w sumie muszę poszukać na necie zdjęć w takim stylu.TAZ pisze:Ja to bym widział te felgi z rantem i czołem ramion w polerce, a reszta w białym kolorze.
Tobie to wszystko balon45 to balon, jeździj bez opon!
A co do felg to wypoleruj je całe.
Viriss pisze:tirsone, Mozesz dac jakies rady co do Corrado frontu ? jest sens robic to na pasie z golfa ?
Viriss pisze:tirsone, Mozesz dac jakies rady co do Corrado frontu ? jest sens robic to na pasie z golfa ?
cóz... na pasie z golfa to była męczarnia spasowanie tego :/ myślę że podobnie będzie z pasem od jetty. Plusem tej zabawy jest możliwość zastosowania ztuningowanego grilla od jetty, który najlepiej skomponuje się z lampami od corka. Niemniej konia z rzędem temu kto zrobi to na pasie od golfa tak, zeby mieć mozliwość szybkiego demontażu tego setupu w razie potrzeby. Dodam też, ze w corrado lampy są bardziej po skosie, czyli ustawienie tego do normalnego świecenia też nie robi się samo..scaner21 pisze:właśnie, jak on wygląda w rzeczywistości, chodzi mi o to czy lampy nie leżą jakoś krzywo itp
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 32 gości