Michała że da mi do ogarnięcia, jeden dzień i gotowe, a mi się nudzi

rezerwa oczywiście dalej świeci

Moderator: G0 Karcio

i wszystko odbyło się bez hotaboss999 pisze:shibbyOP, postraszyłMichała że da mi do ogarnięcia, jeden dzień i gotowe, a mi się nudzi

przesiedziałem nad tym dobre 5-6 godz żeby to porządnie ogarnąć
 przesiedziałem nad tym dobre 5-6 godz żeby to porządnie ogarnąć 

shibbyOP pisze:wciskając SET przyśpiesza samochódnawet redukuje biegi
a żeby zwolnić trzeba res przesunąć i zwalnia tempomat

W końcu się udałomichalqqr pisze:PROJEKT TEMPOMAT W BENZYNIE I SKRZYNI AUTOMATYCZNEJ DONE
 trochę było przestoju bo trzeba było skrzynię ściągnąć i wymienić "koło napędu szybkościomierza" które w skrzyni jest plastikowe i u mnie się posypało (a mechanizm różnicowy zmielił to w drobny mak), przy okazji ściągnięcia skrzyni zostały wymienione oleje i filtry:
 trochę było przestoju bo trzeba było skrzynię ściągnąć i wymienić "koło napędu szybkościomierza" które w skrzyni jest plastikowe i u mnie się posypało (a mechanizm różnicowy zmielił to w drobny mak), przy okazji ściągnięcia skrzyni zostały wymienione oleje i filtry: i dziś z michałem uruchomiliśmy tempomat, w drodze do domu były testy i wszystko śmiga aż miło
 i dziś z michałem uruchomiliśmy tempomat, w drodze do domu były testy i wszystko śmiga aż miło

wreszcieshibbyOP pisze:tył już posadzony niżej
 teraz przód
 teraz przód   

i pewnie będzie jeszcze więcej tego
 i pewnie będzie jeszcze więcej tego  
  i gratki za awans
 i gratki za awans  

-shibbyOP pisze:Oraz nowe stalowe nakrętki do gwintu, tył już posadzony niżej

-
 - 

Tym razem znalazłem w passacie b4 podstawkę, uchwyt na napoje, który niestety był połamanydrrudykn46 pisze:Ciekawe co tym razem wpadnie z rarytasów
 ale mała reanimacja pozwoliła przywrócić go do użycia:
 ale mała reanimacja pozwoliła przywrócić go do użycia:

Jak czas pozwoliKACPER.PL pisze:... a kiedy przód ?
 , na razie cały czas jego brak przez ciągłe wyjazdy
, na razie cały czas jego brak przez ciągłe wyjazdy  

oraz tył został trochę wyciągnięty po uderzeniu:
  oraz tył został trochę wyciągnięty po uderzeniu:

bo z tyłu coś ucieka powietrze, przód stoi idealnie. Kilka zdjęć z montażu oraz zestawu:
 bo z tyłu coś ucieka powietrze, przód stoi idealnie. Kilka zdjęć z montażu oraz zestawu:

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości