Golf MK2 R32 4Motion KRZAK POWRÓT PO 3 LATACH str.72
Moderator: G0 Karcio
Golf MK2 R32 4Motion by 16vg60 {KRZAK}Wszystko na 1str.
16vg60, mysle, ze emulator taki jak pod zwykly liczniki nawet rozwiazalby problemy
moze byc ,teraz jak bedzie chwila to sa inne tematy do ogarniecia
GOLF MK4 R32 OEM - niuu car
AUDI R$4 B5 ,Big Brake rs6 C7 390mm,Wagner,BC Racing...-family car
AUDI S3 8L ABT IMOLA YELLOW BAM-wife car
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
Re: Golf MK2 R32 4Motion by 16vg60 {KRZAK}Wszystko na 1str.
Mega lotka na klapie?16vg60 pisze:moze byc ,teraz jak bedzie chwila to sa inne tematy do ogarniecia
Haha ta i ledy w lampach
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
Witojcie ,z racji ze został jeden dzień do wykorzystania zaległego urlopu z zeszłego roku to wystrugalem wydech i taki micro UP
Przelot z kwasu 3" ,jakies jedno zdjecie z przymiarek
i filmik jak to gada
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZGXmK5W ... e=youtu.be[/youtube]
na koncu poleciala zwykła rura bez wykonczenia bo chyba będzie mus wstawic jakas puszke bo jest w chooj gloscno ,zobaczymy ...
w nastepnym tyg. mam nadzieje ze cos sie wiecej podłubie , pośle sterownik na zabiegi OUTowe,wiec cos skrobnę obszerniej i dodam kilka zdjec
Pozdr.
Przelot z kwasu 3" ,jakies jedno zdjecie z przymiarek
i filmik jak to gada
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZGXmK5W ... e=youtu.be[/youtube]
na koncu poleciala zwykła rura bez wykonczenia bo chyba będzie mus wstawic jakas puszke bo jest w chooj gloscno ,zobaczymy ...
w nastepnym tyg. mam nadzieje ze cos sie wiecej podłubie , pośle sterownik na zabiegi OUTowe,wiec cos skrobnę obszerniej i dodam kilka zdjec
Pozdr.
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
troche rezonuje czy to wina filmiku? Wlasnie dlatego czasem tlumiki nie sa takie zle, bo pozwalaja uzyskac tylko ten dzwiek ktory sie chce.. ale Ty jestes dobry wariat, ja mam na 2 tlumikach i uwazam, ze jest ciut za glosno, a Ty sie nad jednym zastanawiasz, hahah aaa.. i pamietaj, ze w n/a taka pusta rura to wcale nie jest jakis plus szczegolny
nie żebym się znał , ale po kiego uja aż 3 cale ?
„Nie umiera ten, kto trwa w sercach i pamięci naszej”
Stalu, bo na pewno zrobil to juz z mysla pod suszare, zeby potem sie drugi raz z tym samym nie motac
ale to bedzie 700+ że 3 cale ?kkkacper pisze:bo na pewno zrobil to juz z mysla pod suszare
„Nie umiera ten, kto trwa w sercach i pamięci naszej”
Stalu, nigdy nie wiadomo napedy sa, wiec nic fizycznego go juz teraz az tak nie ogarnicza w krzesaniu powera
mskostek, takie było założenie
moze i rezonuje ,dla mnie ma nap...i tak jest
co do n/a to zgoda ,sam to przerabialem gdzie na przelocie w c20xe stracilem 20nm w zakresie 3600-5000tys. obr.
jak przyjdzie sterownik z obrobki to pojade na hamownie i sprawdze ,wyjdzie 230 to tez bedzie dobrze bo to tylko etap przejsciowy i kilka kuni w ta czy tamat nie robia roznicy
dokladnie tak jest ,Kacper czyta w myślach
Pozdr.
kkkacper pisze:troche rezonuje czy to wina filmiku? Wlasnie dlatego czasem tlumiki nie sa takie zle, bo pozwalaja uzyskac tylko ten dzwiek ktory sie chce.. ale Ty jestes dobry wariat, ja mam na 2 tlumikach i uwazam, ze jest ciut za glosno, a Ty sie nad jednym zastanawiasz, hahah aaa.. i pamietaj, ze w n/a taka pusta rura to wcale nie jest jakis plus szczegolny
moze i rezonuje ,dla mnie ma nap...i tak jest
co do n/a to zgoda ,sam to przerabialem gdzie na przelocie w c20xe stracilem 20nm w zakresie 3600-5000tys. obr.
jak przyjdzie sterownik z obrobki to pojade na hamownie i sprawdze ,wyjdzie 230 to tez bedzie dobrze bo to tylko etap przejsciowy i kilka kuni w ta czy tamat nie robia roznicy
Stalu pisze:nie żebym się znał , ale po kiego uja aż 3 cale ?
kkkacper pisze:Stalu, bo na pewno zrobil to juz z mysla pod suszare, zeby potem sie drugi raz z tym samym nie motac
dokladnie tak jest ,Kacper czyta w myślach
Pozdr.
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
Ale pod bi turbo to lipne zejscie a teraz takie Rki w modzie wstaw dlugi tlumik na srodku i bedzie dobrze bo teraz to i moze dla szpanu ryczy ale do jazdy padaka.
mk2 gti 2.0 16Vsc 4Motion viewtopic.php?f=160&t=252428" onclick="window.open(this.href);return false;
Just like It https://www.facebook.com/VW-Golf-Mk2-GT ... 101982262/" onclick="window.open(this.href);return false;
Just like It https://www.facebook.com/VW-Golf-Mk2-GT ... 101982262/" onclick="window.open(this.href);return false;