Z tylu mozna i znaczek vw przykleic co byl, mozna znaczek gti. Narazie zostawie jak jest bo i tak wszystko bedzie musialo byc jeszcze przed wiozna wypolerowane.adam1985 pisze:Jest dobrze ale jednak z tylu cos bym tam na tej klapie zmątowal, moze jakis Rabbit albo cos bo tak jakos pusto jest.
Przod jest OK wg mnie bez znaczka i wogole fajnie sie zgrywa czarny grill z reszta
MKIV GTI by Kros 20thAE
Moderator: G0 Karcio
:mk3:
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
BBSy zaloze pewnie pod koniec marca wiec jest jeszcze troche czasu. Narazie musze skonczyc w silniku malowac pare rzeczy a potem pozakladac wszystko co polerowalem przez zime. Co do lamp to raczej kupie sobie ori xenony jak bede w czerwcu w pl.Dzigit84 pisze:no no ladnie wyszlo mi sie tez podoba nie ma co. nie moge sie doczekac sesji na BBS-ach .
Ps. a nie chcesz wymodzic lamp tym samym sposobem co kolega malaz z zoltego golfa?? widzialem ciekawa koncepcje na vwortex
- trzeci5
- Forum Master
Witam w miare możliwości sledze twój temat i moge powiedzic ze twój golfik to klasyk,robi wrażenie i to wielkie,godny wzór do naśladowania .A co do logo VW z przodu i z tyłu to bardziej podobało mi się z znaczkami ,ale to moje skromne zdanie na ten temat.A jeśli chciałeś się pozbyć klamki z tylniej klapy ,chyba o tym było w twoim temacie,to można by zamontowac otwieranie jak w golfie MK V. Ale to twój golfik i to ciebie sie ma podobać, ja tylko wyrażam swoje zdanie,pozdrawiam i gratuluje golfika .
Dzieki, wiem ze usuwanie znaczkow jest kwestia gustu ale mi osobiscie sie to podoba i nie zaluje ze tak zrobilem. Co do otwierania klapy jak w MkV to napewno drozej by to wyszlo. Teraz cos mnie nabralo czy nie sprzedac RSow. Jakis typ dzis dal mi interesujaca propozycje i w sumie oplacaloby sie sprzedac a zdrugiej strony szkoda. Myslalem sprzedac i kupic tansze kola i zrobic air albo siedzenia od R32trzeci5 pisze:Witam w miare możliwości sledze twój temat i moge powiedzic ze twój golfik to klasyk,robi wrażenie i to wielkie,godny wzór do naśladowania .A co do logo VW z przodu i z tyłu to bardziej podobało mi się z znaczkami ,ale to moje skromne zdanie na ten temat.A jeśli chciałeś się pozbyć klamki z tylniej klapy ,chyba o tym było w twoim temacie,to można by zamontowac otwieranie jak w golfie MK V. Ale to twój golfik i to ciebie sie ma podobać, ja tylko wyrażam swoje zdanie,pozdrawiam i gratuluje golfika .
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Ciezka decyzja..za kase co dostalbym za RSy spokojnie moge zrobic air i jakies inne kola. Myslalem nad takimi felgami.JacekK1986 pisze:Nie sprzedawaj tych kół- tyle pracy włożone w polerke. Wiadomo są cenne i za te pieniądze można by zainwestować w samochód, ale dla mnie wygląd twojego samochodu na RS-ach- bezcenny.
Work Meister 17x8/9 5x100
Wypolerowalbym ranty, ramiona i nawet cale felgi od srodka. Potem jakies fajne opony, dystanse, air i mysle ze byloby ok. Nic narazie przemysle to wszystko. Troche szkoda mi RSow. :smutny: