Przód też pasuje od Leona?
Moderator: G0 Karcio
idzie to przelozyc ze starych foteliPonior pisze:Takze u mnie po założeniu nie miałbym podoszonych foteli.
nie chciałeś ori navi + zmieniara czy tam mp3 adapter ??? fajnie wyglada i prawie wszystko idzie do tego podlaczyc, gra podobno tez nie najgorzejPonior pisze:Chciałem ori radio
pokaz lepiej to co tam łódką płynie/przypłynęłotruckman pisze:a pokaż jakieś zdjęcie w dzień jak się prezentuje
kombajn maiłem KD AVX44 JVC. Nie korzystałem, słuchałem tylko radia, więc chcialem coś taniego z mp3.xander_88 pisze:nie chciałeś ori navi + zmieniara czy tam mp3 adapter
Coś tam bedzie tylko nie wiadomo kiedy, pod koniec kwietnia sie zapowiadaxander_88 pisze:pokaz lepiej to co tam łódką płynie/przypłynęło
troche wgniata, ale bardziej wgniatają moją głowe twoje wyczyny z autem.montana2 pisze:chciał bym kiedyś się tym przejechać, ciekaw jestem jak to wgniata w fotel
Boczki trzeszczace na wielki +Ponior pisze:Zrobiłem także trzeszczące boczki i czerwony pasek:
Felgi są zamówione tylko jakieś problemy z dystrybucją i niestety wszystko sie przeciąga. Prawdopodobnie będą na początku maja, sam nie moge się doczekaćxander_88 pisze:koncowka kwietnia a zdjec nima ? pewnie na okrecie turbina padla od pylu wulkanicznego
nawet nie mów ze jeszcze nie ma bo nie uwiężęPonior pisze:Prawdopodobnie będą na początku maja
Ostatnio mało na forum siedze. Fele mają być na początku czerwca, źle napisałem. Także cierpliwie czekam. A na wykres przyjdzie czas, narazie auto rdzewieje w garażuxander_88 pisze:Ponior, albo sezon w robocie sie zaczol albo komp Ci sie zacioł
nawet nie mów ze jeszcze nie ma bo nie uwiężęPonior pisze:Prawdopodobnie będą na początku maja... Jak i rowniez w to ze nie masz jeszcze swiezeko wykresu z tego roku
nie chcesz powiedzieć ze nie sprawdzałeś co po zimie zostało
?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości