syncro i ogrzewanie postojowearturkw pisze:czego to mk3 jeszcze nie machyba tylko syncro

tunel z usa itp itd dużo by wymieniać
 tunel z usa itp itd dużo by wymieniać  ale ale może kiedyś
 ale ale może kiedyś Shibby szukaj gratów

Moderator: G0 Karcio
syncro i ogrzewanie postojowearturkw pisze:czego to mk3 jeszcze nie machyba tylko syncro

tunel z usa itp itd dużo by wymieniać
 tunel z usa itp itd dużo by wymieniać  ale ale może kiedyś
 ale ale może kiedyś  

chociaż jak znajdziecie patent jak to założyć w budzie fwd to chętnie go podpatrzę
 chociaż jak znajdziecie patent jak to założyć w budzie fwd to chętnie go podpatrzę 
oj nie takiej rzeźby na bank nie będzieWojtek pisze:syncro to nie taka prosta sprawachociaż jak znajdziecie patent jak to założyć w budzie fwd to chętnie go podpatrzę

w temacie
 w temacie   

myśl myśl bo nie mam co robićshibbyOP pisze:ale o tym jak już coś będzie się działo bo na razie plany w głowie

Jako że michał nie miał co robić podrzuciłem mu kilka włączników z ogrzewania przednich siedzeń, między innymi dostał przełączniki z audi b4, audi a3, oraz z polo 6N, dostał też zalegający jasny tunel z vento i wyszło mu coś takiego:michalqqr pisze:myśl myśl bo nie mam co robićshibbyOP pisze:ale o tym jak już coś będzie się działo bo na razie plany w głowie

no kto ale Tymichalqqr pisze:a widzisz? mówiłem że coś wymodzę
 zawsze coś stworzysz
  zawsze coś stworzysz   ładnie to wyszło
 ładnie to wyszło  
 - Diesel kopci, diesel czadzi - diesel nigdy Cie nie zdradzi
*adik* pisze:no kto ale Tyzawsze coś stworzysz

*adik* pisze:ładnie to wyszło
 dzięki
 dzięki  tylko Grzesiek nie chce mi dać czarnego tunelu na pocięcie
  tylko Grzesiek nie chce mi dać czarnego tunelu na pocięcie  
bo mu szkodamichalqqr pisze: tylko Grzesiek nie chce mi dać czarnego tunelu na pocięcie

hehe*adik* pisze:bo mu szkoda
 to nie będzie grzanej kanapy z tyłu
 to nie będzie grzanej kanapy z tyłu   

potnij swój, jak wyjdzie ładnie to oddam swójmichalqqr pisze:tylko Grzesiek nie chce mi dać czarnego tunelu na pocięcie

nie to nie ja się prosić nie będęshibbyOP pisze:potnij swój, jak wyjdzie ładnie to oddam swój

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości