[GOLF MK2] 16vt 325ps\353nm
Moderator: G0 Karcio
- --Andree--
- Mały gagatek
- --Andree--
- Mały gagatek
Planowałem w przyszłości skrzynie 6 od S3 więc kontrole tez bym z stamtąd zaadoptował, chociaż 4motion tez nie pogardzę ale to już jak autko zejdzie z kołków ma koła i nie będzie priorytetowych innych wydatków . Może jak bozia da na majówce stanęlibyśmy na kreseczkę
SPRZEDAM:
SILNIK AVB 1.9TDI PD; Napęd, zawieszenie,tunel i podłoga do SYNCRO; skrzynia GGU; SILN.1P-220zł; GŁOWICA 1Z; wszystkie części wtrysk 1.3 DIGIJET.
--Andree-- pisze:Planowałem w przyszłości skrzynie 6 od S3 więc kontrole tez bym z stamtąd zaadoptował, chociaż 4motion tez nie pogardzę ale to już jak autko zejdzie z kołków ma koła i nie będzie priorytetowych innych wydatków . Może jak bozia da na majówce stanęlibyśmy na kreseczkę
zona zabronila mi sie scigac ma nim tylko jezdzic do pracy i czasem polansowac sie
mk2 16vt 325KM 353 NM
1/4 mili best et 12.7
1/4 mili best et 12.7
- --Andree--
- Mały gagatek
Re: mk2 ful wypas by golfiarz1
taka mala aktualozacja w temacie doszlo pare frykasow np ori wiazka digifitza pod instlacje po 89roku
kolejny digifiz w idealnym stanie i z przebiegiem 120 tys km szkoda ze z przed nosa poszledl mi panelk minut z kontrolkami abs narazie bede zmuszony miec zwykly
w moim digifitzie zmienilem podswietlanie na niebiesko by bylo jak w climatroniku
silnik juz prawie kpl przerabia sie mocowanie linek do wybiereaka bedzie kaseta z linkami z mk4
poduszki pod silnik powoli sie kpletuja wszystkie ori vw
taki maly bajer przyciski z mk6 do sterowania szybami w wolnym czasie tzreba bedzie zrobic wiazke z pod to
kolejny digifiz w idealnym stanie i z przebiegiem 120 tys km szkoda ze z przed nosa poszledl mi panelk minut z kontrolkami abs narazie bede zmuszony miec zwykly
w moim digifitzie zmienilem podswietlanie na niebiesko by bylo jak w climatroniku
silnik juz prawie kpl przerabia sie mocowanie linek do wybiereaka bedzie kaseta z linkami z mk4
poduszki pod silnik powoli sie kpletuja wszystkie ori vw
taki maly bajer przyciski z mk6 do sterowania szybami w wolnym czasie tzreba bedzie zrobic wiazke z pod to
mk2 16vt 325KM 353 NM
1/4 mili best et 12.7
1/4 mili best et 12.7
- majekMK2
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
mk2 ful wypas by golfiarz1
no pieknie grubo jest
Były golfik:/
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=111197
już bliżej jak dalej
Gratki za efekty
p.s.
w sobotę ci nie pomogę
Gratki za efekty
p.s.
w sobotę ci nie pomogę
krzylo7@wp.pl
Lubelskie Stowarzyszenie VW Audi
GSM 516 833 337
www.majovwka.pl
Lubelskie Stowarzyszenie VW Audi
GSM 516 833 337
www.majovwka.pl
chopie , miazga z tego golfa te wyposazenie powodzenia w dalszej realizacji planow
Szacunek, lubie tu zagladac.. powoli dzialasz ale ciagle cos sie dzieje i to nie jakies pitu pitu. Skladaj auto i zycze bezproblemowego montazu
- majekMK2
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
juz sie nie mogę doczekać az silnik będzie chodził i sie spotkamy za zlocie
Były golfik:/
- abrams
- VR6 Driver
- Kontakt:
ooo maleństwo zakupione widzę
Spawanie plastików PP/ABS/PP-EPDM
Spawanie metodą TIG ALU itp....
Naprawa i montaż dogrzewaczy/pełnych ogrzewań postojowych (webasto,ebersprecher)
Spawanie metodą TIG ALU itp....
Naprawa i montaż dogrzewaczy/pełnych ogrzewań postojowych (webasto,ebersprecher)