jadę jadę

naszukałem się firm zajmujących się air-ridem... Byłem już zdecydowany robić w toruniu, ale chłopaki co miesiąc mówili że za miesiąc

Algrundo i air-riders.com ceny maja z kosmosu... więc podziękowałem. Zdecydowałem się na zestaw w firmie
http://www.stage-up.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Umowa już spisana, zaliczka i amory wysłane. Także w przeciągu miesiąca auto powinno podskakiwać

Będą 2 butle 10litrowe, 4 zawory 1/2", kompresor viair 420c, poduszki na 2 bałwanki, pilot przewodowy, manometry viair no i sterowanie każdym kołem z osobna

W ciągu miesiąca ma być zestaw gotowy... więc czekam na info i jadę żółtkiem na montaż
Oprócz tego robiłem remont garażu... bo ciężko było się tam obrócić a powiedziałem sobie że choćby się działo niewiadomo co, to żółtek na wiosnę wyjechać musi. Musiałem zmienić dach, zamontować półki bo nie było żadnej, nowy stół/blat, piec do ogrzewania zimą i cała kompletna elektryka (światła i gniazdka) Także też siana poleciało :/ Ale jest gdzie w ciepełku porobić. Po świętach w grudniu powinienem mieć urlop ok miesiąca czasu... Miejmy nadzieję że pójdzie wszystko zgodnie z planem