MKIV V5 GTI USA STYLE by Wodzisun
Moderator: G0 Karcio
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Za to nam jak zwykle udalo sie chwile pogadac
Najwazniejsze, ze wsio sprawuje sie w aucie bez problemu i mozna myslec co dalej Namawiam Cie i namawiam na ta wieksza glebe, ale znam temat i doskonale Cie rozumie. W kazdym badz razie i tak Golfik prezentuje sie swietnie!
Najwazniejsze, ze wsio sprawuje sie w aucie bez problemu i mozna myslec co dalej Namawiam Cie i namawiam na ta wieksza glebe, ale znam temat i doskonale Cie rozumie. W kazdym badz razie i tak Golfik prezentuje sie swietnie!
Najs
Moja strzała http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=476631" onclick="window.open(this.href);return false;
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
Ostatnio ktoś cofając dugnął mnie hakiem w przedni zdeś
Wpadły jakieś kosmetyxy
Powalczyłem trochę z felgami - efekt
Jakieś PLANY NA 2014
- regeneracja Orixena
- radio 2din
- nowa kiera z MKVI ???
- malowanie całego auta w ten sam kolor - jest wiele niedociągnieć także będzie GIT
- przy okazji malowania - zlikwidowanie bocznego kierunku
- zdjęcie lotki
- pójdzie niżej
Na razie dziś poszedł przód 1cm niżej - i nie wiem czemu wcześniej nie kręciłem
Wiem, że nie jest to dużo - bo by jeszcze szło - ale to dalej daily car - ale EFEKT zadowalający
Jeśli w przyszłym roku będzie opcja na dupowoza - to na pewno będziem kminić
SESSION THREE 2013
Wpadły jakieś kosmetyxy
Powalczyłem trochę z felgami - efekt
Jakieś PLANY NA 2014
- regeneracja Orixena
- radio 2din
- nowa kiera z MKVI ???
- malowanie całego auta w ten sam kolor - jest wiele niedociągnieć także będzie GIT
- przy okazji malowania - zlikwidowanie bocznego kierunku
- zdjęcie lotki
- pójdzie niżej
Na razie dziś poszedł przód 1cm niżej - i nie wiem czemu wcześniej nie kręciłem
Wiem, że nie jest to dużo - bo by jeszcze szło - ale to dalej daily car - ale EFEKT zadowalający
Jeśli w przyszłym roku będzie opcja na dupowoza - to na pewno będziem kminić
SESSION THREE 2013
Ostatnio zmieniony wt gru 31, 2013 17:36 przez wodzisun, łącznie zmieniany 1 raz.
- luki07
- _
- Kontakt:
do Twoich planów dodałbym osłonę pod miskę, chyba, że masz a się nie chwaliłeś
- TerrySound
- Gadatliwa bestia
- Auto: Mk4
- Silnik: 3.2
- Jeżu
- VW Baron
- Auto: VW Golf mk1 cabrio 91
- Silnik: 2H
czemu lotke chcesz wywalić i boczne kierunki z błotnika,czyżby lustra z migolami z mk5
Był vw golf Mk2 1,3 GT
Był JazzBlue 1,6 SR mk4 - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=437292" onclick="window.open(this.href);return false;
Był Passat 3BG Black Magic 1,9 TDi
Był vw Golf mk4 cabrio 1.8 GT
Był Audi A6 c5 1.9 Tdi AVG
Był a4 b6 cabrio 1.8T BFB
Jest vw tiguan 2.0 tdi 140 4 motion
Jest vw Golf mk1 cabrio 91
Był vw sirocco mk2 White scala 87 JH
Jest VW Scirocco mk2 1.600 GTI 1981
Jest new beetle 1.9 TDI 99
Był JazzBlue 1,6 SR mk4 - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=437292" onclick="window.open(this.href);return false;
Był Passat 3BG Black Magic 1,9 TDi
Był vw Golf mk4 cabrio 1.8 GT
Był Audi A6 c5 1.9 Tdi AVG
Był a4 b6 cabrio 1.8T BFB
Jest vw tiguan 2.0 tdi 140 4 motion
Jest vw Golf mk1 cabrio 91
Był vw sirocco mk2 White scala 87 JH
Jest VW Scirocco mk2 1.600 GTI 1981
Jest new beetle 1.9 TDI 99
- daniocrack
- Forum Master
- Kontakt:
na evencie w Żerkowie jak ogladałem auto to lakier masz dobry to czemu opcja na malowanie całego auta
luki07, osłony na michę nie ma - raczej nie będzie - prędzej silnik w górę pójdzie - tak tak te niskie osadzenie michy w V5
Terry Sound, Jeżu, miskieusz, jakoś tak do USa Style mi się widzi bez lotki - jeżdże z lotką już 3 sezon
Ale to jeszcze się obada przy malowaniu lotka też będzie malowana i zawsze może iść na auto
Co do kierunków bocznych - to też w kierunku USa - nie nie żadnych lusterek z MKV - kierunku bocznego po prostu nie będzie
daniocrack, no lakier tylko z pozoru jest dobry - tutaj dużo elementów było malowane w różnych odstępach czasowych i trochę się to "nie mieni" jak powinno
Zderzak z dokładką po uderzeniu przez kogoś hakiem też już jest do malowania - dach jest tragiczny no i boki szczególnie drzwi i przy nadkolach z tyłu
Po za tym mnóstwo rys , zadrapań i niedociągnięć - możliwe że nie będzie mnie to aż tyle kosztowało, ale to się jeszcze okaże
miskieusz, mam nadzieję
Terry Sound, Jeżu, miskieusz, jakoś tak do USa Style mi się widzi bez lotki - jeżdże z lotką już 3 sezon
Ale to jeszcze się obada przy malowaniu lotka też będzie malowana i zawsze może iść na auto
Co do kierunków bocznych - to też w kierunku USa - nie nie żadnych lusterek z MKV - kierunku bocznego po prostu nie będzie
daniocrack, no lakier tylko z pozoru jest dobry - tutaj dużo elementów było malowane w różnych odstępach czasowych i trochę się to "nie mieni" jak powinno
Zderzak z dokładką po uderzeniu przez kogoś hakiem też już jest do malowania - dach jest tragiczny no i boki szczególnie drzwi i przy nadkolach z tyłu
Po za tym mnóstwo rys , zadrapań i niedociągnięć - możliwe że nie będzie mnie to aż tyle kosztowało, ale to się jeszcze okaże
miskieusz, mam nadzieję
wodzisun widać że przywiązujesz dużą wagę do detali a lakier to podstawa. Wiem bo też miałem 3 lata temu taki dylemat
- luki07
- _
- Kontakt:
wodzisun, widzę, że zamówiłeś megsa do skóry, dobry wybór, świetnie daje radę, ale szczoteczką z miękkim włosiem a nie samą micro