Moderator: G0 Karcio
W poniedziałek MK3 jedzie do malowania, a na fotce gdzie oba Golfy sa zaparkowane w garażu widac obok G60 felgi od tego MK3andrew19_86 pisze:postawi obok furek MK3 swojej niuni i będą Twins + siostra
Quatro7 pisze:kiedy bedzie trzeci bliźniak
Sprawa wygląda tak ze karoserie która miała posłuzyć jako podstawa do budowy 3ciego MK2 już sprzedałem (poszła dla brata, bo jemu Jetta MK1 sie posypała i był w potrezbie więc pomogłem) Swoją drogą jego MK2 też ma taki kolor jak moje, ale młody ma wąskie zderzakiTAZ pisze:dwa bliźniaki w tym kraju się źle kojarzą
Już niedługo sie ustawiandrew19_86 pisze:postawi obok furek MK3 swojej niuni i będą Twins + siostra
Coz w tym jest ale plany/kolejność nieco inna - to co mi w głowie siedzi i to od dawna to MK2 AWD 2.0 16vT, następnie Polo 6N RWD i może coś z VR6 N/A, ale budzet juz nadwyrezony, długi itd. wiec plany pewnie zostana planami, no chyba ze znajdzie się sponsor.andrew19_86 pisze:jest G60,jest "GTD",teraz czas na MK2 RWD![]()
![]()
O takTAZ pisze:Zawsze można zrobić monstera i wsadzić zamiast dyfra z MK2 dyfer z E30 z całym napędem. Na przód konkretny silnik i wszystko ulepić w Jettcie MK2.
Jeżdziło ;(Rapix pisze:I że auto juz smiga jak nalezy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości