Moderator: G0 Karcio
Było kilka razy na forum. Na pewno błotniki, maskę, zderzak. Wg numerów z ETKi pas przedni zostaje golfowski.BafixIV pisze:a powiedzcie mi co trzeba wymienić aby załozyć bora front i czy coś jest przerabiane przez lakiernika aby np lampy pasowały???
no mi teraz tez nie bardzo podchodza ale to temat narazie na zime.kawul pisze:mi tylko felgi nie do konca podchodza;
dokladnie, napewno cos z rantemkkkubek pisze:Jest naprawde godnie co do felg nie czepiac sie bo na 100 beda inne i wieksze
no a mi bardziej podchodzil grill bez znaczka i dlatego tak wyszlo, ale wydaje mi sie ze czy tak czy siak i tak by blo dobrzeKamel pisze:Jedyne, co mi się średnio widzi to wspomniany już wcześniej grill bez znaczka..
no wlasnie tez tak slyszalemKamel pisze:Co do listwy pod obrysy to podobno wersja us pasuje do zderzaka euro bez przeróbek.
bra poszla dzis na allegro za 80 zykaKamel pisze:A co do BRA.. Sprzedałeś już? Jeśli nie to w jakim jest stanie i ile byś za nią chciał? :->
no poczaek to trwa juz od ok. dwoch lat jak sie zarejestrowalem na forum i zaczalem inaczej patrzec na "tjuning":helm:EnJoy pisze:to pewnie dopiero początek dłuższej drogi
nastepny krok to dobra felga a przyszly rok to rasowanie silnikaEnJoy pisze:gratki i czekamy na więcej
no ja czekam z niecierpliwosciaScientist pisze:a dopiero w tym tygodniu poskladam nowy front... bo jeszcze pare pomysłow mi wpadlo do glowy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości