[MK4] Golf MK4 by mlodyBZG- Own/US Style
Moderator: G0 Karcio
Vw Golf MkIV by mlodyBZG ASZ+ [Black Interior]
Tą gałkę zmiany biegów przeleć renoskórem. Będzie jak nowa.
mlodyBZG, a ile byś chciał za jakiś jeden z nich ;p może być pw
VR6-->drze się nie do wytrzymania, w ogóle nie jedzie, trzepie, a jeźdzę jak *#cenzura#*, cała wypłata na benę w jedną noc
mlodyBZG, ale to mniej więcej kiedy
VR6-->drze się nie do wytrzymania, w ogóle nie jedzie, trzepie, a jeźdzę jak *#cenzura#*, cała wypłata na benę w jedną noc
Fojt, będzie kontynuacja trzeba rozwijać dalej projekt
- Progresywny
- Lubie to!
Autko bardzo dobrze znane No coż.. tylko pogratulować. Pewny zakup.
I ciekawe plany sie szykują.. maska w carbonie może fajnie wyglądac
I ciekawe plany sie szykują.. maska w carbonie może fajnie wyglądac
powoli fanty zaczynam kompletować na sezon niedługo wrzuce jakieś foty
Vw Golf MkIV by mlodyBZG ASZ+ "Black TDI++"
no i dzisiaj przyszła paczuszka z lampami tak ładnie zapakowane że nie miały szans popękać w transporcie
Nie musiałem sie długo zastanawiać skoczyłem po lakier i zabrałem sie do malowania, powoli kompletuje graty na sezon, niedługo wpadną obrysy, przednie lampy soczewkowe itp...
pierwsza lampa pomalowana
a Tutaj już komplet
Nie musiałem sie długo zastanawiać skoczyłem po lakier i zabrałem sie do malowania, powoli kompletuje graty na sezon, niedługo wpadną obrysy, przednie lampy soczewkowe itp...
pierwsza lampa pomalowana
a Tutaj już komplet
mlodyBZG, przeszedłem już etap malowania ori lamp akrylowymi lakierami i pochodne na czerwono w styl usa.. Teraz jak je podłączysz jest duże prawdopodobieństwo, że "zleją" ci się światła np. na pozycyjnych/mijania bd wyglądało jakbyś miał włączone przeciwmgielne.. Tutaj masz jak to wygląda w małym stopniu i jak nie równo świecą, zależne jest to od ilości lakieru na obu kloszach.
Tutaj filmik:
[youtube][/youtube]
a tutaj moja lampa
Tutaj filmik:
[youtube][/youtube]
a tutaj moja lampa
Ja już kiedyś miałem tak zrobione lampy w Variancie i było OK , fakt kierunek czerwony ale niebiescy mnie ani razu nie zatrzymali... zobaczymy jak będą świecić jak założe zawsze mam HBM-y jak te nie wypalą.