teraz trzymam strasznie kciuki ,że uda mi sie zmontować wszystko od A do Z idealnie bez komplikacji i moja "truskaweczka po lata już na koniec stycznia..
..a wiec do roboty czas na ukladanie kabelków

Moderator: G0 Karcio
A skąd te dane? O ile mnie pamięć nie myli od zawsze ABF w mk3 miał tylko wariant 150kuniaemii1807 pisze:2litrowego silnika 16V odkryłam ,że może on mieć 136KM lub 150KM
Nie na pisałam ABF tylko 2litry 16Vmiskieusz pisze:A skąd te dane? O ile mnie pamięć nie myli od zawsze ABF w mk3 miał tylko wariant 150kuniaemii1807 pisze:2litrowego silnika 16V odkryłam ,że może on mieć 136KM lub 150KM
skomi pisze:emii1807, wszystko się zgadza, 2.0 16v oznaczenie 9A ma właśnie 136 km
mam z nim bardzo często do czynienia;p zaje***te jest !!!emii1807 pisze:Dokładnie to Mk4 poszło właśnie do Częstochowy:D serduszko mi pękało heh jak przypomnę sobie ile pracy w nie wsadziłam (może nie było super mega idealne ale było dopieszczone najbardziej jak tylko potrafiłam jako kobieta nie miałam pola manewru jakie czasem posiada męska cześć)
![]()
hm..ale to pytanie musi być zadane w związku z tym ,że albo zostało przez kolegę -fikor-widziane lub? powód poda odpowiadając...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości