Moderator: G0 Karcio
Trochę lepiej niż seriaNo ładnie to wygląda a jak hamuje ?? Musiałeś zakładać dystans pod te felgi ??
Może podziel się oficjalnie jak to z tym sufitem było ??aiikon pisze:konkretne rrrrrrrr![]()
środek bajka, z zewnątrz tam samo. Same najlepsze frykasy w aucie
możesz podesłać na PW jak czarną podsufitkę robiłeś?
No mógłby być metalik chociaż, nie wspomnę o szarym albo czarnym, ale grunt że to jest ten najciemniejszy, bo te jaśniejsze to jest dopiero tragedia.jedyne co mi się nie podoba to..kolor...
Słoneczka też barwiłem. ASO zabija ceną. Są lakiery do vinylu.Słoneczka masz nówki z ASO czy adaptowałeś od czegoś ??
To oryginalna kratka R, może dlatego wygląda jak wygląda.mimo że nie lubię siatki to zrobiłeś to dość pro
przy otwartej masce rozumiem.. wystarczy ściąć górę lekko żeby był równo ze zderzakiem, jeżeli mamy to samo na myśliJedyne co to mógłbyś poprawić to ten grill bo można go ładniej wykończyć
Oczywiście że 19 i to nawet TN1 mi bardziej pasuje niż TN4. Nie wspomnę o każdych BBSach bezrantowych, bo one są moim marzeniem.Po pewnym już czasie stwierdzam że ta fela wyglądała by lepiej w 19 cali nie uważasz?
Przywiozę czarną taką na przymiarke na BremboDiagi pisze:Nie wspomnę o każdych BBSach bezrantowych, bo one są moim marzeniem.
Nie chodzi mi żeby profi to było wykończony tzn wlot powietrza ładnie przycięte i wykończone żeby po otwarciu maski ładnie wyglądało jak ori zobacz u mnie w temat są tam foty.wystarczy ściąć górę lekko żeby był równo ze zderzakiem, jeżeli mamy to samo na myśli
Oj tak ale to koszt ale nie koniecznie bezrantowych rant jest kozak taki np jak RS lub LM 1 19 cali marzenie...Nie wspomnę o każdych BBSach
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości