dzieki dzieki
wiec tak
jest koło ..
jest gwint KW V2 na aucie
jest prawe duze lustro
we wnętrzu wpadł pod deske adapter multimedialny do kamerki cofania i pozniej kiedys moze dvd lub tv?
wczoraj przebiegło kilka prac...
tylny zderzak zdemontowałem i zamontowano dokładke od wersji z parktornikiem w której znalazy sie czujniki cofania i sa juz podłączone
trafiła tez w dokladke szerokokątna kamera cofania z podczerwienią .. ale brakło 50 cm kabla!!! :sciana: a ze sobota to juz nic nie kupilem bo pozamykane
zamontowalem obrysówki do tylnego zderzaka biale z diodami czerownymi oraz nowe listwy.... i podlaczyme do instalki tylnych lamp
z przodu ze 2 tyg temu podjeto probe wygladzenia wybrzuszenia na tablice, niestety wsunieta do wentarz wnęka zaparła sie na belce i zderzak prezyl ze szok wiec szybko kupilem 2 oryginalny i pomalowalem zeby jakos auto wygladalo a z tym gladkim bede na spokojnie jeszcze modzil
wczoraj zatem gladzony zderzak wylecial i trafił na przod seria wraz z listwami i obrysami z diodami zoltymi... instalacja tez podłaczona wiesz wszystko dziala
niesttey przy tym dojrzalem fakt ze waz od klimy przetarl mi skraplacz w 1 miejscu i jest wyciek wielkosci chyba 0.1 mm ale jest i trzeba to wymienc

no coz zle ulozony przewod i kilka lat zrobilo swoje

plus wtym widze taki ze to w ogole zauwazylem dzieki demontarzowi zderzaka i nie zajechałem klimy...
wiec wstepnie auto jest poskladane hmm w 90% mysle
prezentacja culststyle w DE

do tego czasu nie mam nawet chwili by fotki cyknac jakos...