Pozwolę sobie wrzucić fotki z jej poprzedniego wcielenia :

Moderator: G0 Karcio
Każdy ma swój gust, swoją koncepcję, wizję tego jak ma wyglądać auto. Wiem że wiele osób niezgodzi się z moimi pomysłami a ja niezgodzę się z niektórymi rozwiązaniami u innych. Na tym to wszystko polega. I bardzo dobrze bo jakby każdy robił wszystko na jadno kopyto to byłoby to zajebiście nudne =]]]]Mac_Abra pisze:Tylko nie wiem, o co ludziom chodzi z tymi felgami?
a po co takie cudo?thebishop pisze:W aucie została zamontowana przetwornica 12V/220V schowana w zabudowie bagażnika za tylną kanapą.
Noo taka soczysta baaardzo dojrzała wiśnia to niby jest może jasna??? Kolor bardzo pasuje nie gadaj... nie wiem w sumie czemu ale mi sie podobadm414 pisze:jak dla mnie to jakiś ciemny kolor pasi do mk2 ale tu też nie ma tragedii
lusterka to temat otwarty ale napewno będą w kolorze nadwozia =]]Mac_Abra pisze:TheBiSHoP a czy myślałeś może o lusterkach w równie apetycznym kolorze nadwozia?
Klima będzie a nawet klimatronik. część gratów od tego jeździła już w poprzednim mk2.dm414 pisze:pakuj jeszcze jakieś graty związane z elektryką i może klimę
nagrzewnica i sterownik z MK4, sprężarka orginalna z VR6 (MK3), chłodnicę trzeba będzue jakąś podpasować a przewody pewnie dorobić od zera.dm414 pisze:a to będzie z mk3?? ten klimatronic?
jest pod maską miejsce na chłodnice i sprężarkę??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości