Z przodu jest delikatna szpara, ale to nic w porównaniu jakby nic nie było. Zresztą tam i tak nie wieje zbyt mocno, gwizdać nie bedzie.

Na tyle jest idealnie, guma ładnie domyka

Wkońcu dorobiłem groty do pilotów. Działają pieknie, wygoda która kiedyś była poza zasięgiem własnego wykonania, a tak naprawde to tylko kilka kabelków.
Grot który mi dorobili nie był przygotowany do mocowania pilota. Trzeba było zjechac z 2.2mm do 2mm grubości i naciąc rowek na śrubki mocujące. Pilniczek, brzeszczotek i rzeźbienie, zrobilem na ciasno, siedzi idealnie. Zwykly kluczyk idzie narazie w zapomnienie.

Zabrałem sie na dokończenie wnętrza, zastanawiam sie jak upchać radio, panel climatronika, dodatkowe zegary vdo. Przypomnialem sobie jeszcze o wskaźniku doladowania. Musze przewód przewalić przez grodziową, a w sumie nie mam już wolnego otworu, musze któreś kabelki zrobić do kupy a przewód ciśnienia lużno puścić przez dziure.
Póki co wizję mam taką, że radio zostaje na swoim miejscu, w miejscu 3 zaślepek będzie zegar doładowania, stary panel nawiewów (tu myślę o radiu 2din z nawigacją i kamerą cofania) ale nie chciałbym takie kombajnu na desce, natomiast panel climatronik i dodatkowe wskaźniki chce wepchnąć w tunelu.
Bede musiał przymierzyć, gdyby ktoś miał jakieś fajne fotki pomodzonej deski to prosze o wstawianie.

Jeden przycisk wymagał interwencji doklejenia mocowania