od GT-ka do CL-a?! by Krzychu [RH ZW1 str.29]
Moderator: G0 Karcio
- jayson
- DIESEL Inside
- Kontakt:
green GT by Krzychu [graty na sezon 2012 str.19]
Adrian1989, no jak się zacznie walka z blachą i lakierem to w miarę możliwości będę aktualizował no i najważniejsze...przy składaniu wszystkiego w całość również trzeba będzie cykać fotki
jayson, blache, opony, felgi, plastiki, kokpity...czego dusza zapragnie
jayson, blache, opony, felgi, plastiki, kokpity...czego dusza zapragnie
- andrzej007
- Gadatliwa bestia
KrzychuGT, czyli 2 zielone golfy dostana w tym sezonie nowy lakier,ja czekam na telefon i autko jedzie
80km do spa.
80km do spa.
pozostalo czekacKrzychuGT pisze:Jak tylko coś będzie się działo przy autku systematycznie będę starał się aktualizować i dodawać fotki
Gruuuuuuuuubo
Czekam na fotsy jak świecą lampiony i z "relacji" zwalczania rudej
Czekam na fotsy jak świecą lampiony i z "relacji" zwalczania rudej
- rudy
- Łowca rarytasów :-)
- Kontakt:
ŁOŁ ile rarytasów w twoim Golfie
Walcz ze szkodnikiem i relacja musi być jak będzie poskładany
Walcz ze szkodnikiem i relacja musi być jak będzie poskładany
MK3 Variant ROLLING STONES almost "Yachting" ??
Parę części na sell >>http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/GSsf/<<
Parę części na sell >>http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/GSsf/<<
- ShauN
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
andrzej007, dziękować
kapela20, a miałeś sprzedawać złomka. No to git, że ratujesz...mój trochę bliżej na spa bo całe 5km
Maggot, sam jestem ciekaw jak będą lampki świecić...bez "zenka" chyba się nie obejdzie
drrudykn46, oj tam oj tam...mają ludziska więcej...chociażby Andrzej
ShauN, jak narazie to pizga, ale na dworze a tak serio to sam jestem ciekaw jak to wyjrzy po poskładaniu...
Wiadomość z ostatniej chwili:
-dostałem oficjalne info, że we wtorek 10.04.12. zielony ma się zgłosić na warsztat i zaczynie się walka z rudzielcem
kapela20, a miałeś sprzedawać złomka. No to git, że ratujesz...mój trochę bliżej na spa bo całe 5km
Maggot, sam jestem ciekaw jak będą lampki świecić...bez "zenka" chyba się nie obejdzie
drrudykn46, oj tam oj tam...mają ludziska więcej...chociażby Andrzej
ShauN, jak narazie to pizga, ale na dworze a tak serio to sam jestem ciekaw jak to wyjrzy po poskładaniu...
Wiadomość z ostatniej chwili:
-dostałem oficjalne info, że we wtorek 10.04.12. zielony ma się zgłosić na warsztat i zaczynie się walka z rudzielcem
KrzychuGT, rozumiem ze kolor zostaje ten sam czy jestem w błedzie?
po 1.nie ma co sprzedawac bo to co bym dostal to na fajki by nie starczylo.poza tym jak go kupowalem lakier byl extra wiec to moja wina i jestem mu to winny
a po 2-gie po co komu nowsze auto lepiej dopiescic obecne i taki mam plan pozdraawiam
po 1.nie ma co sprzedawac bo to co bym dostal to na fajki by nie starczylo.poza tym jak go kupowalem lakier byl extra wiec to moja wina i jestem mu to winny
a po 2-gie po co komu nowsze auto lepiej dopiescic obecne i taki mam plan pozdraawiam
Oczywiście, że zostaje taki sam...w końcu to najładniejszy kolor jaki wychodził w mk3kapela20 pisze:rozumiem ze kolor zostaje ten sam czy jestem w błedzie?
Dziś korzystając z wolnej chwili postanowiłem przygotować zielonego do operacji pozbywania się rudej i wymontować to i owo...
Tak to się prezentuje na chwilę obecną:
Szczerze mówiąc spodziewałem się ogromnych ilości rudej po zdjęciu progów, ale jak się okazało tragedii nie ma. Za to sierpów wolałem nie ruszać...tym niech zajmie się spec
Boczki zdjąłem w celu demontażu listew bocznych, uzupełnienia spinek i odświeżenia samych boczków, a może i po wszystkim pokuszę się o solidne wygłuszenie drzwi...kto wie
A fotele pojadą do znajomego na odświeżenie...
Na dziś to tyle
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
lee,nie jest zle a jak blotniki na dole,trzymaja sie? na bielawe lecisz nim?
"Lubię dobre towarzystwo- dlatego tyle piję sam "
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
Z prawej strony widać na 4 foto to tam troche chrupie...Adrian1989 pisze: a jak blotniki na dole,trzymaja sie?
Jeśli zdążę go poskładać to tak, chociaż wielkiego ciśnienia nie mam...nie chce robić tego na "wariackich papierach". Za to do Nysy MUSI być poskładanyAdrian1989 pisze:na bielawe lecisz nim?
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
wymieniasz je czy naprawa?
no to w nysie obowiazkowo masz mnie znalezc ,wziazc za leb i zaprezentowac furacza! bo boje sie ze sam moge go nei wypatrzec
no to w nysie obowiazkowo masz mnie znalezc ,wziazc za leb i zaprezentowac furacza! bo boje sie ze sam moge go nei wypatrzec
"Lubię dobre towarzystwo- dlatego tyle piję sam "
Zobaczymy co powie magik, który będzie to robił...Adrian1989 pisze:wymieniasz je czy naprawa?
Rzucę się pod koła jak zobaczę, że jedzie mk3 z pasiastą maskąAdrian1989 pisze:no to w nysie obowiazkowo masz mnie znalezc ,wziazc za leb i zaprezentowac furacza!