MKIV GTI by Kros 20thAE
Moderator: G0 Karcio
- Rafalek114
- Forum Master
- Kontakt:
Tak jak wam obiecalem pare fotek. wszystkie 4 kola skonczone. jedynie przed wiasna pare warstw pasty do metalu sie da zeby ladnie siwcily. Zalozylem tez nowe loga BBS. Wypolerowane ladniej pasuja niz czarne.
Odmalowalem tez srodki felg.
No i skonczylem polerowac ta pokrywe na glowice. Nastepny bedzie kolektor
Odmalowalem tez srodki felg.
No i skonczylem polerowac ta pokrywe na glowice. Nastepny bedzie kolektor
:mk3:
heh, troche byloby mi szkoda zakładać takie cuda na auto
w każdym razie przynajmniej u nas, byle dziura i po robocie :/
rewelacja
w każdym razie przynajmniej u nas, byle dziura i po robocie :/
rewelacja
Grzana multifunkcja, FIS, Delta 6 + USB w łokciu, Fotochrom z kompasem, Pikowana deska, PDC
ThermoTop E, Xen, Gwint, 312 heble, Thule, mało mocy, dużo rdzy i trochę zadrapań...
ThermoTop E, Xen, Gwint, 312 heble, Thule, mało mocy, dużo rdzy i trochę zadrapań...
- Rafalek114
- Forum Master
- Kontakt:
Kurde mam dylemat...planowalem teraz przez zime odmalowac przednia maske bo ma lekkie wgniecenie i pare odpryskow od kamykow. Jednak pare dni temu jakis debil obrysowal mi na parkingu lewa strone zderzaka. Nie pozostaje mi nic innego niz odmalowac i zderzak i maske. Gadalem juz z kumplem co bedzie mi to robil i mowil ze $250 za odmalowanie a $350 z pomalowaniem i wyczyszczeniem przedniego znaczka. Mam dylemat bo $100 extra to nie duzo ale niejestem pewien czy bedzie mi sie podobal przod bez znaczka. Co do tylniej klapy to wyczyszcze ja napewno z klamki. jesli zdecyduje zostawic znaczek z przodu to na tyle tez zostaje, jesli usune przedni znaczek to tylni tez wywale. Jak wy myslicie?
Ostatnio zmieniony czw gru 10, 2009 19:55 przez KaeROeS, łącznie zmieniany 1 raz.
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
ja mysle rowniez ze z tylu chociaz znaczek powinien zostac :>
http://www.TuningShirts.pl - sklep z koszulkami tuningowymi !