oto efekty:

Moderator: G0 Karcio
niestety plany sie zmienily i nie dojade na spot na wolin. ale mam nadzieje bedzie jeszcze okazja zeby sie spotkacSopek pisze:bedziesz na spocie w woliniu?? to obejzal bym te cacko
na allegro znalazlem. z plastyku do malowania byla. niestety tylko tydzien sie nia cieszylem i mialem jazde po kraweznikustasiu14 pisze:Skad kolega dorwał taka dokladke od 25 jahre?
no wlasnie nie wiem co bedzie dalej. ale najpewniej sprzedam golfika ;( ale gdyby sie tak nie stalo to dostanie gwint plus cos tam bym jeszcze wymyslil. ale zobaczymy.miko pisze:pora trochę odświeżyć temat coś się dzieje z golfikiem jakieś plany na nowy sezon
dotychczasowe zmiany na duuuży plus do bardzo fajnego stanu doprowadziłeś autko prezentuje się świetnie
Kurde bardzo lubie tego golfa ale ma juz pare latek, a mi coraz bardziej sie podoba mk5lolo_golf pisze:Czemu chcesz sprzedać?
dziekujelolo_golf pisze:Super go zrobiłeś.
no wiem, ale mam nadzieje ze jak go jednak sprzedam to nowy wlasciciel sie nim zajmie i wlozy w niego nie mniej serca niz ja.lolo_golf pisze:Szkoda by było
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 49 gości