Golf mk2 wg. Michała - ARL 315KM/615Nm + CLIMATRONIC i inne wodotryski.
Moderator: G0 Karcio
[GOLF MK2] GTD 1,6TDic/1V-Green Bandit by Michał_1977
autko bylo hamowane na normalnej hamowni?
Golf MK3-BYŁO
Golf MK3-BYŁO
Golf MK2-BYŁO
AUDI A3-BYŁO
AUDI A4-BYŁO
AUDI A6 C5-było
VOLVO S60-BYŁO
PASSAT CC - JEST
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=397052
Golf MK3-BYŁO
Golf MK2-BYŁO
AUDI A3-BYŁO
AUDI A4-BYŁO
AUDI A6 C5-było
VOLVO S60-BYŁO
PASSAT CC - JEST

http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=397052
jeszcze nie było chyba że o czymś nie wiem.
ale za to małą niespodzianka się szykuje
i znów główno nakręcającym zgadnijcie kto był
szkoda tylko że teraz mam jeszcze mniej czasu jak Michał
ale za to małą niespodzianka się szykuje

szkoda tylko że teraz mam jeszcze mniej czasu jak Michał
- Bartek_R
- Pasza dla Świń
- Kontakt:
arwam pisze:ale za to małą niespodzianka się szykuje![]()
Czyżby zmiana suszarki

...w każdym bądź razie czekamy na newsy

- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
arwam,czy Ty zawsze musisz wszystko wychlapać?
Fotki z Majówki 2011r.
https://picasaweb.google.com/1161974181 ... 9MKqy7u5Yw" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotki z Dynówki 2011r.
https://picasaweb.google.com/1161974181 ... _Km1s7njgE" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie robiłem segregacji moje-twoje,tylko nasze
Fotki z Majówki 2011r.
https://picasaweb.google.com/1161974181 ... 9MKqy7u5Yw" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotki z Dynówki 2011r.
https://picasaweb.google.com/1161974181 ... _Km1s7njgE" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie robiłem segregacji moje-twoje,tylko nasze

Michał_1977 pisze:arwam,czy Ty zawsze musisz wszystko wychlapać?
ja tylko rozbudziłem nastrój wyczekiwania a nie wychlapałem za to Ty swoją reakcją już wszystko zdradziłeś

- Michał_1977
- _
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
- Kontakt:
Dzisiaj Bandzior wyrusza w Tatry,a dokładnie do Zakopanego poznać i przyprowadzić bliźniaka
Jeśli pogoda ustabilizuje się,będą fajne fotki

Jeśli pogoda ustabilizuje się,będą fajne fotki

- marcinas1983
- VW Baron
- Kontakt:
A ja tak z innej beczki 
W życiu każdego posiadacza 1.6 td nadchodzi ten moment, kiedy człowiek zdaje sobie sprawę, że nie da już się wycisnąć z tego silnika bez masakrycznego zwiększenia kosztów, a i mimo to można zyskać góra 20-30km kosztem wiecznie grzejącego się silnika... diesel jest od oszczędzania paliwa, nie od zasuwania jak dziki, staje się drugim autem w rodzinie.
Co Michał na to? Ja kupuję słupek 1.9

W życiu każdego posiadacza 1.6 td nadchodzi ten moment, kiedy człowiek zdaje sobie sprawę, że nie da już się wycisnąć z tego silnika bez masakrycznego zwiększenia kosztów, a i mimo to można zyskać góra 20-30km kosztem wiecznie grzejącego się silnika... diesel jest od oszczędzania paliwa, nie od zasuwania jak dziki, staje się drugim autem w rodzinie.
Co Michał na to? Ja kupuję słupek 1.9

- Michał_1977
- _
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
- Kontakt:
Witojcie Cepry
Więc tak,pomijając udany zakup Golfa przez slawko333,nic więcej mnie nie ucieszyło...
Niemal w połowie drogi do Zakopanego pogoda zaczęła się psuć.Gdy wjechaliśmy do miasta lało już solidnie z krótkimi przerwami na papierosa
Pojechaliśmy więc za Zakopane kupić Golfinę.Gdy wracaliśmy przez Gubałówkę,przed nami otworzył się piękny widok na całe Zakopane i przyprószone śniegiem szczyty gór.Zatrzymaliśmy się,chwytam za aparat i tutaj kolejna porażka-żona wyjęła mi z niego baterie...w tym momencie myślałem,że mnie nagła krew zaleje
Zrobiłem 4 fotki kalkulatorem i pojechaliśmy w dół do Zakopca,żeby coś zjeść,znaleźć mieszkanie,pozwiedzać,no i oczywiście kupić jakieś baterie...
Przy posiłku (deszcz nie folguje) stwierdziliśmy,że gra nie jest warta świeczki i postanowiliśmy wracać do domu,deklarując,że do miesiąca czasu jesteśmy znów w Zakopanem
Odpaliliśmy Golfy i heja do Leżajska.
Reasumując-droga do i z Zakopanego przebiegła bez żadnego problemu,zakup Golfa udany,bo udało nam się utargować parę stówek,ale niestety pogoda nawaliła i nie dała nam się wykazać jako turyści,a szkoda...
Oto wspomniane 4 fotki z telefonu z widokiem na Giewont.Moje auto brudne jak świnia...

slawko333 też pstryknął kilka fotek,więc może podrzuci

Więc tak,pomijając udany zakup Golfa przez slawko333,nic więcej mnie nie ucieszyło...
Niemal w połowie drogi do Zakopanego pogoda zaczęła się psuć.Gdy wjechaliśmy do miasta lało już solidnie z krótkimi przerwami na papierosa

Pojechaliśmy więc za Zakopane kupić Golfinę.Gdy wracaliśmy przez Gubałówkę,przed nami otworzył się piękny widok na całe Zakopane i przyprószone śniegiem szczyty gór.Zatrzymaliśmy się,chwytam za aparat i tutaj kolejna porażka-żona wyjęła mi z niego baterie...w tym momencie myślałem,że mnie nagła krew zaleje

Zrobiłem 4 fotki kalkulatorem i pojechaliśmy w dół do Zakopca,żeby coś zjeść,znaleźć mieszkanie,pozwiedzać,no i oczywiście kupić jakieś baterie...
Przy posiłku (deszcz nie folguje) stwierdziliśmy,że gra nie jest warta świeczki i postanowiliśmy wracać do domu,deklarując,że do miesiąca czasu jesteśmy znów w Zakopanem

Odpaliliśmy Golfy i heja do Leżajska.
Reasumując-droga do i z Zakopanego przebiegła bez żadnego problemu,zakup Golfa udany,bo udało nam się utargować parę stówek,ale niestety pogoda nawaliła i nie dała nam się wykazać jako turyści,a szkoda...
Oto wspomniane 4 fotki z telefonu z widokiem na Giewont.Moje auto brudne jak świnia...

slawko333 też pstryknął kilka fotek,więc może podrzuci