A tutaj zamontowany z KRa

Moderator: G0 Karcio
no w końcu jakieś konkretygolfiarz1 pisze:a na przewody klimy jest sposob jak jeszcze niejest nabita to wyjmoj i pierwszy lepszy zaklad hydrauliki silowej tam zamiasr kilku kawalkow metalowych tych co leza na kielichu zakuja ci gumowe i poscisz je wtedy nizej po podluznicy pod stozkiem
http://www.toptuner.plXabingo pisze:I bardzo proszę daj mi linka do nich, bo za cholerę nie mogę ich znaleźć. Ja potrzebuje takie czerwone przewody do 8V silnik PB 1.8.
cóż jakość jest ok (jak na silikon) jednak te powyżej 1,5 cm średnicy nadają się tylko na proste odcinki bo wszelkie próby ugięcia ich pod kątem kończą się ich załamaniem...Xabingo pisze:tirsone, powiedz coś o tych czerwonych przewodach z TOPTUNERa, które widać na pierwszej stronie tematu w białym 16V.
Powiedz czy są dobre jakościowo i czy nie ma z nimi problemów.
no widzisz tylko u mnie nie ma opcji wstawienia dłuższych gumowych wstawek bo ta cieńsza rurka która wychodzi z zaworu rozprężnego stanowi jedną całość aż do kielicha przez co nie mam jak dać rozpórki.golfiarz1 pisze:to mozesz miec w kazdym miejscu na tym przewodzie niech to zostawi a tylko w tych miejscach wstawi gume gdzietobie przeszkadza tzn na kielichy wtedy wygniesz go jak chcesz i schowasz podfiltrem powietrza ja tak przerabialem do siebie jak moze kojazysz zalozylem climatronika z mk4 i tam nic z przewodow niepasuje trzeba bylo zrobic nowe przewody z kawalkow z mk4 i mk2 i jakos wyszlo troszke przymiarek nietrafionych ale w koncu sie udalo i na dniach biore sie je zalozyc i nabic klime i cieszyc sie z chlodu
mam kryzys ... szukam motywacji zeby w ogóle wrócić do garażu ;/GRZANA pisze:na jakim etapie sa prace i czemu auto nie bedzie gotowe na jutro?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości