[mk4] by KACPERSKY ( bora front, 18'' white audi a8, gleba )
Moderator: G0 Karcio
- maciekpppp87
- Ma gadane
- Kontakt:
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
a no oddalem juz dzisiaj odebralemmaciekpppp87 pisze:a co oddales do lakiernika ?
no wlasnie to bylo to co ostatnio i wyszlo tak ze musialem pomalowac cale nadkole, no ale jeszcze przyszla dokladka i tez odrazu ja pomalowali, troche mnie za to skasowali ale najwazniejsze ze przed mania jest skonczonemaciekpppp87 pisze:jak to co ostanio to chwila moment i zrobione
pozdra i do jutra
[ Dodano: 31 Lip 2008 21:31 ]
Chlopie a zobacz na swoje auto, masz z tyłu 3 czerwone TDI a nie masz prawdziwego ARL-a 150ps, wiec po co to komu :green_fuck: nie kumam :green_fuck:Sebek pisze:kacpersky napisał/a:
no trudno, nie stac mnie na prawdziwego r32 to chociaz znaczek sobie kupilem :green_fuck:
ale przecierz to nie jest .:R32. nie kumam
Pare moich fotek z vw mani 2008:
Ostatnio zmieniony ndz sie 03, 2008 18:04 przez kacpersky, łącznie zmieniany 1 raz.
kacpersky, Zdjęcia nie oddają tego jak autko prezentuje się w rzeczywistości. Dla mnie jest zrobione ze smakiem, każdy detal do siebie pasuje, a ta bra mnie powaliła, tak dobrze pasuje do czarnego koloru, że też bym sobie taką sprawił ( tylko czarną ).
Miło było poznać Pozdrawiam
Miło było poznać Pozdrawiam
Drive It Like You Stole It ...
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
no mam nadziejekkkubek pisze:odrobimy innym razem
a tam, zaraz przesadzaszszczypior pisze:kacpersky napisał/a:
dzieki, tylko szkoda ze zadnego pifa nie spilismy razem ;(
Moze i lepiej bo pewnie nie skonczyło by sie na skakaniu po jednym aucie
wczoraj mialem ok godzin 16 maly wypadeczek, dokladka polamana, chlodnica uszkodzona, opona do wyrzucenia, felgi dwie przerysowane tak zwana jazda po krawezniku
Ostatnio zmieniony ndz sie 10, 2008 10:55 przez kacpersky, łącznie zmieniany 1 raz.
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
jechalem gnieznienska w strone miasta i na pierwszych swiatlach na skrzyzowaniu z 4 marca jechal przedemna dziadek corolla. mial zielone wiec lecial z 60 km/h i na 5 m przed swiatlami zapalilo mu sie pomaranczowe i ten dal po hamulcach i zatrzymal sie za pasami a ja lecialem za nim i juz bym nie zdazyl zachamowac wiec musialem uciekac na pas zieleni miedzy jezdniami. i tak podjechalem pod 20 cm kraweznik i polamalo sie to i owokkkubek pisze:Uuuuu lipa Co sie dokaldnie stalo