pewnie sprężyny przyciął bo za wysoko stałMichał_1977 pisze:slawko333, nie powiedział wszystkiego,otóż Golfa dzisiaj dorwała Matka Gleba

Moderator: G0 Karcio
pewnie sprężyny przyciął bo za wysoko stałMichał_1977 pisze:slawko333, nie powiedział wszystkiego,otóż Golfa dzisiaj dorwała Matka Gleba
Taaa....całkiem je wywaliłemmarcinas1983 pisze:pewnie sprężyny przyciął bo za wysoko stał
Michał_1977 pisze:Teraz tak Panowie,stała się rzecz mało przyjemna-w silniku tłoki spotkały się z zaworami...... Cóż,trzeba zakasać rękawy i robić sekcję.Może wieczorem będę wiedział,jakie zniszczenia się dokonały.Ogólnie silnik jeszcze odpala,ale trzask jest nie miły dla ucha Zdejmę czapę,to podejmę decyzję-naprawa,czy zmiana jednostki (mam 2 w zapasie)
Podejrzałem,że któryś wtrysk zaniemógł,bo zaczął kuleć,podłożyłem trochę do pieca i się porobiłokoVWal Mk2 pisze:A co robiłeś z tym silnikiem, że to się stało?
"Krążek, złoty krążek, ten okrągły jego krztałt urwał się i na tłok spadł.. "Michał_1977 pisze:Podejrzałem,że któryś wtrysk zaniemógł,bo zaczął kuleć,podłożyłem trochę do pieca i się porobiło
Du*a-kwas...kara to Ciebie spotka,jak się okaże,że głowica w JR od Ciebie jest siekniętaarwam pisze:widzisz Michał.
to była kara że się nabijałeś z mojego
No właśnie mam zgryz...arwam pisze:patrzyłeś czy klin na wale jest w całości?
Spokojnie,bez gorączkikristof91 pisze:A tą glebą to się pochwalisz:
wtedy wałek rozrządu i głowica to już całkiem w piz** by poszłymarcinas1983 pisze:Michał_1977, a mówili płytki wkładać zamiast hydrauliki![]()
i wszystko w tym temaciearwam pisze:u Ciebie mogło podstawić zawory a Ty jeszcze dałeś do pieca o wtedy już silnik podziękował za współpracę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości