przecież to nie ATS'ki sąkristof91 pisze:te atski

Moderator: G0 Karcio
przecież to nie ATS'ki sąkristof91 pisze:te atski
Borbety czy ATS,uważam że te felgi idealnie pasują do golfa mkII,szczególnie w polercemarcinas1983 pisze:tylko Borbety o ile pamiętam
I o to w tym całym interesie chodzibongo pisze:Borbety czy ATS,uważam że te felgi idealnie pasują do golfa mkII,szczególnie w polerce
No widzisz a ja właśnie szukam kupca na mojeMichał_1977 pisze:Przyznam jednak,że wolałbym ATS-y
już się kupują w NiemcowniViriss pisze:No widzisz a ja właśnie szukam kupca na moje
Michał_1977 pisze:Przecież pompa złożona...ja4rqu pisze:Oj Michał, coś składanie pompki się opóźniaja4rqu pisze:strasznie jestem ciekawy jaka będzie różnicaHeh...a co ja mam powiedzieć?vision pisze:ciekawe jak to będzie się odpychać![]()
Mało mnie szlak nie trafi,że pompa złożona stoi i tylko stoi![]()
Czasu brakuje na wszystko,więc po trochę wieczorami (aż do późnych wieczorów) robię...
kur** jak usunąć post? zdublowało mi
Trafi razem z tym silnikiem do mojego MK3,bo tam już 1,9D kończy żywot.ja4rqu pisze:Chodziło mi właśnie o jej umieszczenie w aucieco z obecną pompą zrobisz?
Właśnie nie wiem co jest grane,że w tym dziale nie ma opcji usuwania postów...ja4rqu pisze: jak usunąć post? zdublowało mi
Oj tam...przypadekkret077744 pisze:Udaj sie do moda po warna
Czary mary,zapierdzielaj po browaryja4rqu pisze:kur** jak usunąć post? zdublowało mi
Jakiego warnakret077744 pisze:Udaj sie do moda po warna
Mam na oku Merce,ale jak już,to będą w polerce.Nie siedzi mi biały...marianmk2 pisze:Ciekawie sie komponuje białe koło z montanagrun
To jest właśnie ten ból marcinas1983,bo gdyby było P&P lub chciaż tylko 4 szpilki,to już dawno bym je wziął i wypolerowałmarcinas1983 pisze:szkoda tylko, że taki misz-masz jest z rozstawem...
Masakra,to będzie jak wyjadę na nasze kochane drogi...slawko333 pisze:widzialem go przelotem w garazu jak stal na nich, po prostu masakra
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości