Michał_1977, ja tam tylko czekam na efekty 11mm w Twoim aucie... jak wiadomo moja okazała się trefna

Moderator: G0 Karcio
Nie daj się prosićmichalqqr pisze:wybrałbyś się kiedyś wreszcie na hamownie![]()
marcinas1983, myślę że u Ciebie nie zgrał się tłoko-rozdzielacz z falą.marcinas1983 pisze:Michał_1977, ja tam tylko czekam na efekty 11mm w Twoim aucie... jak wiadomo moja okazała się trefna.
na moje oko to powinno pasowac ,zreszta jak wymienie to napiszearwam pisze:ta podstawka jest ukośna więc będziesz musiał pokombinować z krótszym filtrem oleju
kolego arwam, pan to nie pamieta ze t3 mam od panaarwam pisze:jak włożysz 11mm to proponuję T3 poszukać i założyć bo przy K24 przestaną się spaliny w wydechu mieścić, ze względu na sporo mniejszą szczelinę spalinową
chyba tak ,bo z golfa to tylko z gti,sorki Michał_1977, za zasmiecanie tematumarcinas1983 pisze:ta chłodnica oleju to zapewne z jakiegoś audi...
Jest już kupiony,ale na razie leży i czeka na renowacjęlukas640 pisze:A ja się zapytam kiedy pakiet GTi wpadnie na autko???
daje 1.2 baraarwam pisze:a propo twojej jak się miewa?
no u mnie też, ale to jak mam but w podłodze a na filmikach to wygląda tak jakby to turbo wstawało bez zbędnego wysiłku i mocnego ciśnięcia na pedał gazu...slawko333 pisze:u mnie w aaz tez jest podobnie jak juz zacznie sie wkrecac tak ciagnie bez problemu do 5 tys, a przy pompie niebylo robione nic
Identycznie...no może jakaś 1-2 dziesiętne milimetra różnicy na podkładkachmarcinas1983 pisze:czy Ty w swojej 10mm masz tak samo gov'a przerobionego jak ten co do 11mm będziesz wkładał??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości