[Mk5 .:R32 Turbo] 7xxKM/8xxNm - złosiowy potwoRek
Moderator: G0 Karcio
[Mk5 .:R32 DSG] tuned by CompSport driven by zlos
Zawsze jak napiszę coś o Tobie to się Jarku pojawiasz, ściągam Cię myślami na forum A tak na poważnie to raczej ja muszę bo Ty nie masz się czego wstydzić.. Wyobraź sobie, że kiedyś właśnie tak się z nimi gdzieś umówimy i ja gdzieś tam na końcu moją pierdziawką będę pykał... Aż mi się smutno robi
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
Jakie moce osiągają Rki - R4 rzecz jasna... jakies mocne projekty, które jeżdzą bez problemów?... pękło 500KM?
R32 najmocnijesze to Danielowe jeździ chyba już jakiś czas bez większyść przejść?
R32 najmocnijesze to Danielowe jeździ chyba już jakiś czas bez większyść przejść?
Prawie R32... ale prawie czyni różnicę ;-) no i był 1/2 R32 czyli 1.6 :-)... ale to już historia.
Zrobimy bi-flaszkę i będziemy uważać na bi-seksualistów, to porozmawiamyRybak pisze:my teraz to chyba musimy zrobić bi moto
Osiągi bardzo porównywalne z potwoRkiemRybak pisze: ledwo człapie,3.8 do setki,11.9 ćwiartka,13.7 do 200
Setka: porównywalna, zależy od gumy/nawierzchni i fazy księżyca.
Ćwiara: j.w.
200: no troszkę mam lepszą
Idealny dowód na to, że dodatkowe konie nie dają liniowego przyrostu osiągów auta.
Jeśli masz 100 koni i dorzucasz kolejnych 100, to różnica jest potężna.
Jeżeli natomiast masz już ich 400 i dorzucasz kolejnych 100, to różnice mierzy się w pierdyliardowych częściach kieliszka
W moim przypadku dodatkowe konie to tylko matematyka penisostosowana, różnicę bym poczuł i zobaczył WYRAŹNIE w osiągach w okolicach 700-750 koni.
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Czym większa moc tym większy problem z trakcją W tym evo " onclick="window.open(this.href);return false; na R1R wciskając gaz do dechy na suchej drodze to trudno było je utrzymać na jednym pasie , raz nawet na trójce podczas przyśpieszania postawiło mnie bokiem.
www.proturbo.com.pl
Re: [Mk5 .:R32 DSG] tuned by CompSport driven by zlos
Znam 2, które mają grubo ponad 500 i buduje się jeszcze kilka. Ale nie koniecznie musi to być eRka, silnik prawie taki sam jak w S3/Cupra/MKV GTI i takie auta w mocnych setupach jeżdżą od dawna.mgtan pisze:Jakie moce osiągają Rki - R4 rzecz jasna... jakies mocne projekty, które jeżdzą bez problemów?... pękło 500KM?
no z tym na czerwono to przy mocach 500+ z 2 litrów pojemności to życzenie duże jest...MatthewG pisze: jakies mocne projekty, które jeżdzą bez problemów?
Goście twierdzą, że samochody jeżdżą, a mieszkając kilka tysięcy km dalej cięzko stwierdzić czy tak jest. Na dodatek ile kilometrów robią i w jakim stylu je pokonują tego pewnie nie wie nikt inny oprócz nich samych.. Tomek przestań ciągle podkreślać jakie te R32 są wytrzymałe
Dokładnie,jeżeli ja miewam ten problem,to sobie jestem w stanie wyobrazić co się dzieje u Ciebie i Złośka,dlatego w codziennym użytkowaniu tej mocy jest jest z deka za dużo,a podczas "penisówek" do v-maxa z deka za mało.I bądż tu człowieku mądry żeby to wszystko wypośrodkować...daniel1d pisze:Czym większa moc tym większy problem z trakcją
Nie,to nie będzie tak.Jak zrobimy bi-flaszkę (a zrobimy zapewne niebawem) to w tedy bi-seksualiści będą musieli uważać na naszlos pisze:Zrobimy bi-flaszkę i będziemy uważać na bi-seksualistów
Jarku, wstydź się takiej wypowiedzi Kiedy znowu pijecie?
Ja to wiem Tomi,dlatego tak sarkastycznie napisałem stronę wcześniej o tych dodatkowych 20-stu kuniach.W Twoim przypadku jest troszkę inaczej,tkwią rezerwy,jest kasa,więc czemu nie robić.A poza tym,dżwięk vr-a wkręcającego się na obroty jest bezcennyzlos pisze:Jeśli masz 100 koni i dorzucasz kolejnych 100, to różnica jest potężna.
Jeżeli natomiast masz już ich 400 i dorzucasz kolejnych 100, to różnice mierzy się w pierdyliardowych częściach kieliszka
Nie mogę napisać kiedy,bo bi-seksualiści będą się mieć na bacznościMatthewG pisze: Kiedy znowu pijecie?
Ja niczego nie podkreślałem, to Ty poczułeś się w obowiązku samotnie to podkreślić a następnie włożyć mi w usta Twoje słowa. Na przyszłość ostrzegam, nie lubię jak ktoś mi coś w usta wkłada. Mogę wierzgnąć kopytemMatthewG pisze:Tomek przestań ciągle podkreślać jakie te R32 są wytrzymałe
Ojojoj... aż tak się nawalimy?Rybak pisze:bi-seksualiści będą musieli uważać na nas
To widzę, że masz już skomplikowany plan polowania. Ja może jednak poproszę hetero Model TsyC ujdzie. Cyli cysta, cudza, cycata.Rybak pisze:Nie mogę napisać kiedy,bo bi-seksualiści będą się mieć na baczności
Jak na moje gusta za bardzo mi tu homo wie w tym wątku Nie moje klimaty, sorry chłopaki
Świetnezlos pisze:Model TsyC ujdzie. Cyli cysta, cudza, cycata.