Moderator: G0 Karcio
Wycieraczki z tyłu w ogole nie bedzie, a ten plastik od otwierana klapy bedzie na gladko, przednia wycieraczka zas bedzie jedna i najlepiej jak by lezała po stronie pasarzera loob na srodku. Najblizsze plany to zmiany motoru. Jeszcze nic nie wiadomo wiec nic nie bede pisal dokladnie co i jak zeby nie zapeszycandrew19_86 pisze:gofik wypas,tylna wycieraczka na glebe,bo tak dziwnie sterczy
Ja już mam tylko założyćPiterGOLF pisze:a ten plastik od otwierana klapy bedzie na gladko
Ja w końcu założyłem zdeś z przodu i pakiet zew. od GtiPiterGOLF pisze:ponadto srodki od gti pełen pakiet by sie przydal (fotele, kanapy, boczki, podsufitki itd.)
Ale JRa tez objechałem na tym spocie szkoda tylko ze nikt filmiku nie wrzucił...vw_vandal pisze:Ja już mam tylko założyćPiterGOLF pisze:a ten plastik od otwierana klapy bedzie na gladko
Ja w końcu założyłem zdeś z przodu i pakiet zew. od GtiPiterGOLF pisze:ponadto srodki od gti pełen pakiet by sie przydal (fotele, kanapy, boczki, podsufitki itd.)
PiterGOLF, widziałem Twoją golfine na filmiku jak szarpałeś się z JP
Jak zrobie to odrazu wrzucesebal pisze:PiterGOLF, jak możesz to zrób fote jak nisko wiszą wachacze nad ziemią najlepiej na jakimś asfalcie
barrrdzoo nisskkoo wiszaa!! ogolnie masakra golfik!!sebal pisze: jak możesz to zrób fote jak nisko wiszą wachacze nad ziemią najlepiej na jakimś asfalcie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości