Kumulacja tak zwana.KoJ@K pisze:Moze byc tez pakiet - czyli mandat i zawijka dowodu.
YELLOW Golf mk4 darrrrekdaro EDISMD aktual
Moderator: G0 Karcio
Re: Golf mk4 darrrrekdaro, AirRide, CAMBER+scięta podłużnica
- darrrrekdaro
- edismd.
Golf mk4 darrrrekdaro, AirRide, CAMBER+scięta podłużnica
wrzucam pare zdjęć całości jak autko teraz wygląda
dach golfa na wysokości bagaznika octavii.. prawie
trochę spasu tyłów
podłużnica
dach golfa na wysokości bagaznika octavii.. prawie
trochę spasu tyłów
podłużnica
Mój Golf tutaj
darrrrekdaro, teraz możesz parkować, gdzie chcesz, a straż miejska zacznie mieć koszmary jak blokadę założyć
meine Golf LW5Z 3D AJM http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=442730" onclick="window.open(this.href);return false;
jak mają się przeguby przy airze?
Bóg dał nam nogi, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na GLEBIE!
- darrrrekdaro
- edismd.
joseph, kiedyś mialem rozmowe ze strażakami co w przypadku jeśli fizycznie nie da się założyć blokady na koło.. oni poweidzieeli ze ,,nie ma takiej możliwosci, zawsze sie da no chyba ze w TIRze,, no więc ja zadałem pytanie a co jeśli samochód ma pneumatyuczne zawieszenie i zostaje zaparkowany tak, że koła wchodzą w błotniki? gość zdębiał i poweidział, że ,, nooo wtedy sie nie da ,, hahaha
DarekSWD, pewnie dostają po dupie ale ja nie mam z nimi zadnych problemów jak narazie. jeżdzę rok na powietrzu, jakies pol roku temu mechanik mi przy okazji poweidzial ze jakies luzy tam są na przegubie i zeby o tym pomyslec za jakis czas, ciągle jezdze i nic sie nie dzieje.
wodzisun, na dnaich moze wrzuce na przod opony 205/35 więc licze na to, że kapkę siądzie, napewno tez bede klepał błotniki i wycinał nadkola ale to w pozniejszym czaise. auto ma leżec
DarekSWD, pewnie dostają po dupie ale ja nie mam z nimi zadnych problemów jak narazie. jeżdzę rok na powietrzu, jakies pol roku temu mechanik mi przy okazji poweidzial ze jakies luzy tam są na przegubie i zeby o tym pomyslec za jakis czas, ciągle jezdze i nic sie nie dzieje.
wodzisun, na dnaich moze wrzuce na przod opony 205/35 więc licze na to, że kapkę siądzie, napewno tez bede klepał błotniki i wycinał nadkola ale to w pozniejszym czaise. auto ma leżec
Mój Golf tutaj
darrrrekdaro, dlatego do postu tą fotke dalem
meine Golf LW5Z 3D AJM http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=442730" onclick="window.open(this.href);return false;
a co to za mleko na rancie? Czy tak wygląda tylko na zdjęciu?
- darrrrekdaro
- edismd.
nie, wyglądaŁO tak w rzeczywiscie. to zdjęcie jest z piątku wczesnego rana a w ten sam dzień od 20:00 polerowałem całe ranty na sobotę bo wystawialismy auta z kolegami na pewnym evencie. juz skocze zrobic fote aktualnych rantów i zedytuje
edit. pada deszcz aktualnie u mnie, przetarłem palcem tylko
edit. pada deszcz aktualnie u mnie, przetarłem palcem tylko
Mój Golf tutaj
Jak byś tu dołożył Votexa i 35 profil to by leżał na dokładkach Kolor rotorów zmieniasz?
- louderr_88
- Gadatliwa bestia
i na takim setupie nie obcieraja ci drążki kier. o podłużnice ?
Mój Czarnuch
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=508605" onclick="window.open(this.href);return false;