Śliwa nie myłem auta z miesiąc co za tym idzie nie nalozylem nic na opony. spasu przodu narazie nie ma bo musze zaklepać błotniki a wczesniej kupić jeden błotnik. opony w tym tygodniu powinienem mieć na przód 205/35.. zobaczyny jak to na 9cali wejdzie.
Paviarotti ma rację, nie moze nic wystawać poza obrys. czasem rżne głupa ze lusterka mi tez wystają poza obrys samochodu lub proszę o wytłumaczenie mi pojęcia ,,obrys samochodu,,.
juz mnie kilkanascie razy o to pytali niebiescy. a w zeszłuym tygodniu zabrali mi za to dowód(poraz pierwszy- bo to był jakiś nowy policjant). zawsze przytnę bajere z nimi pozatym mam kilku znajomych w drogówce nie oszukujmy sie. auto rzuca sie w oczy i czesto doświadczam zatrzymania tylko mnie spośród sznurka samochodów, fura bez blachy, koła z tył wystają, ostatnio podczas kontroli opuscilem golfa na ziemie gosc nie wiedział co sie stało ale nawet nie zapytał mnie o to... wziął natomiast dowód za koła. raz przy kontroli bagaznika zapytali:
- "do czego ta butla?"
- "do zawieszenia"
- "aha."
jeszce wracając do wystających kól.. mialem tez sytuacje ze typowo o to mnie zatrzymali no to standardowo pytanko czym jest obrys ble ble ble i suma sumarum gosc mi powiedzial zebym sobie w takim razie poszerzył błotniki
poweidziałem"przecież wiecie, że ani nie poszerze ani nie zmienie tych kół bo nie poto je kupowałem zeby teraz je zmieniac" haha..
z blachą tez trzeba kombinować i na tą okazje mam specjalny papierek w schowku xD
dowód leci to płace i jezdze dalej