Odrysuj flansze tej alu, oddaj do wyciecia wodą w stali, dospawaj ze zwykłej stalowej samą mise i włala

Moderator: G0 Karcio
Dlatego też trzymam starą rozdu***oną misę,żeby posłużyła za wzór,ale bardziej mnie martwi dorobienie ścianki od strony skrzyni i połączenie jednego z drugim...RasPL pisze:Odrysuj flansze tej alu, oddaj do wyciecia wodą w stali, dospawaj ze zwykłej stalowej samą mise i włala
merkava,a zauważyłeś,że wszystko pod maską jest z mk4?merkava pisze:dlaczego zostałeś przy tych goownianych przewodach do akumulatora?
jozeph32 pisze:Że tak powiem ktoś tu szuka dziury w całym
Nie chciałem być aż tak bezpośredni,ale skoro komuś innemu się rzekło...jozeph32 pisze:Że tak powiem ktoś tu szuka dziury w całym
Adek99,to są stare fotki poswapowe,ale faktycznie,jeszcze nie dotknąłem EGR-a.Adek99 pisze:Michal a dlaczego egr jeszcze tam siedzi
Kiedyś w końcu muszę obejrzeć gofra i dotknąć bo od początku temat śledzęMichał_1977 pisze:Nie chciałem być aż tak bezpośredni,ale skoro komuś innemu się rzekło...![]()
Skoro ładowanie jest oki,nie ma problemu z odpalaniem,to po co ruszać?![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 64 gości