rysiektr pisze:Jak w piosence "kiedy znajdziemy się na zakręcie - co z nami będzie..."

Moderator: G0 Karcio
rysiektr pisze:Jak w piosence "kiedy znajdziemy się na zakręcie - co z nami będzie..."

myślę że wyjazd najpóźniej w połowie kwietnia
  myślę że wyjazd najpóźniej w połowie kwietnia  

jeździłem juz takim z takimi oponami i było okkkkacper pisze:195/40 zbyt baloniaste? No niestety ale performancu z lookiem nie da sie pogodzic, wiec albo sie chce trakcje albo naciagi.. 185/35 to dla mnie nie opona, no chyba, ze chcesz tylko palic kapciora

Przy jakiej mocy? Ja miałem 205/45 t1r przy 175koniach i 210Nm i kiesko to trzymało trakcję wg mnie. Mam też tego nankanga co kupiłeś na mk1 i nie powiem, fajna opona, ładnie wygląda, na mokrym daje radę, za szybko się nie zużywa no ale demon przyczepności to to nie jestmateusz.995 pisze:jeździłem juz takim z takimi oponami i było ok
 Słuchaj kkkacpra, dobrze prawi. Jak zostaniesz przy tej serii i 150 koniach to i tak mi się wydaje że będzie kiepsko, a jak masz w planach jakieś mody to już na bank będziesz smażył kapora na każdych światłach
 Słuchaj kkkacpra, dobrze prawi. Jak zostaniesz przy tej serii i 150 koniach to i tak mi się wydaje że będzie kiepsko, a jak masz w planach jakieś mody to już na bank będziesz smażył kapora na każdych światłach 
 no ale jak opona juz kupiona to i tak po ptokach.. ale balbym sie tym latac szybciej po zakretach na takiej podpasce
 no ale jak opona juz kupiona to i tak po ptokach.. ale balbym sie tym latac szybciej po zakretach na takiej podpasce  

cisnij z tematem bo jest ciekaw koncowego efektu
 cisnij z tematem bo jest ciekaw koncowego efektu 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości