Erka skończyła się na Piątcee
Moderator: G0 Karcio

A po czym oceniasz że samochód ma duszę ? Oczywiście , też bym wolał żeby w Golfie VII R było 3.6 z CC + gigantyczne tubo łamiące kręgosłupy mijających przechodniów. Większość wielkich firm produkujących samochody idzie w downsizing bo zmuszają do tego standardy emisji spalin itp. Moim zdaniem samochód ma duszę gdy właściciel tak uważa i traktuje go w sposób szczególny, a nie tylko jako maszynę która ma go przetransportować z punktu A do B. Wkłada serce i pasję, a nie tylko pieniądze na części zamienne. W tej chwili R kończy się na VII , poczekamy na R400 i zobaczymy jak to się dalej potoczyGacek904 pisze:VII nie ma duszy ale i tak gratulacjeErka skończyła się na Piątcee

Jak się cena podoba to zabierajpeppa_814 pisze:Widzę, że mocno zszedłeś z ceny.
 promocja
 promocja  

przyczepili się do braku gaśnicy i trójkąta ostrzegawczego
 przyczepili się do braku gaśnicy i trójkąta ostrzegawczego   Zdjęcie zrobione na spocie streetracing.waw.pl . Ostatnio zabrałem golfa z Siedlec żeby go trochę przedmuchać. Zajechałem w rodzinne strony gdzie nadarzyła się okazja wyścigu z M3 e36 3.2 znajomego. Samochód jest w stanie idealnym i prezentuje się cudnie.
   Zdjęcie zrobione na spocie streetracing.waw.pl . Ostatnio zabrałem golfa z Siedlec żeby go trochę przedmuchać. Zajechałem w rodzinne strony gdzie nadarzyła się okazja wyścigu z M3 e36 3.2 znajomego. Samochód jest w stanie idealnym i prezentuje się cudnie.   W golfie został zmieniony haldex ponieważ wcześniejszy doszedł do wniosku że już się nie będzie spinał
 W golfie został zmieniony haldex ponieważ wcześniejszy doszedł do wniosku że już się nie będzie spinał   ale jak widać na filmiku, zawieszenia nadal brak.
 ale jak widać na filmiku, zawieszenia nadal brak. 

(sam sobie przyznaje złotą łopatę za odkopanie tematu )
 (sam sobie przyznaje złotą łopatę za odkopanie tematu ) 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości