MKIV V5 GTI USA STYLE by Wodzisun
Moderator: G0 Karcio
Ale w tym czarnym na SCI to tylna wycieraczka woła o pomstę do nieba
theblues888, ta wiem ze znane
ironman4, ten czarny na SCI to mega eRka na powietrzu
ironman4, ten czarny na SCI to mega eRka na powietrzu
wodzisun, świetnie lampy siadły.
Rzeczywiście tylko air brakuje. Z dobrym spasami na powietrzu będzie światowa klasa.
Rzeczywiście tylko air brakuje. Z dobrym spasami na powietrzu będzie światowa klasa.
W tej Twojej dokładce 25th masz jakąś metalowa siatkę na wlocie? Czy to tylko tak na zdjęciu wyszło?
mati0507, no lampy w kolor budy siadly - dzieki - air ach ten air
bosse, tak mam (troche AGRO ahaha) - nie no niweluje to troszeczke dziury - ale nie jestem w pelni zadowolony
SESSION 2015
bosse, tak mam (troche AGRO ahaha) - nie no niweluje to troszeczke dziury - ale nie jestem w pelni zadowolony
SESSION 2015
A zapytam jeszcze tą dokładkę 25th przednia masz ori czy zamiennik?
- ChlastusDave
- Użytkownik
- golf3dawid
- Forum Master
Dzieje się coś? Jakie plany na ten sezon?
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Mój Golf MK4 Smoked Front
bosse, zamiennik
ironman4, bracik ma w passacie
ChlastusDave, mnie bardziej rozbraja to co Ty tam szykujesz
golf3dawid, a no cos sie dzieje choc nie wiele - ogolnie to troche zal jak niektorzy ida do przodu w tym sezonie
ja chetnie widzial bym u siebie aira i do...ebalbym se jakies full mega kolo ale narazie PAS
- rozpoczynam budowe domu i w tej chwili kazdy TAUZEN sie liczy - chociaz zobaczymy
A tak to poprawianie - fele wrocily z renowacji - troche ranty odswiezone
A takze progi z Votexa od Paviarotti -thanx- 25 jahre maja dosc
ironman4, bracik ma w passacie
ChlastusDave, mnie bardziej rozbraja to co Ty tam szykujesz
golf3dawid, a no cos sie dzieje choc nie wiele - ogolnie to troche zal jak niektorzy ida do przodu w tym sezonie
ja chetnie widzial bym u siebie aira i do...ebalbym se jakies full mega kolo ale narazie PAS
- rozpoczynam budowe domu i w tej chwili kazdy TAUZEN sie liczy - chociaz zobaczymy
A tak to poprawianie - fele wrocily z renowacji - troche ranty odswiezone
A takze progi z Votexa od Paviarotti -thanx- 25 jahre maja dosc
- golf3dawid
- Forum Master
Co znaczy maja dość?wodzisun pisze:A takze progi z Votexa od Paviarotti -thanx- 25 jahre maja dosc
Polecam wypolerowanie sobie całych frontów w felgach, u siebie tak mam i jest ładnie. Jakie opony masz z tyłu, tj. firma i model?
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
golf3dawid - po prostu maja dosc - wielokrotnie podklejane - jak tylko troche wody, wilgoci odrazu pekaja w miejscu laczenia juz po raz 3
po za tym mam wrazenie ze to zwylky laminat a nie abs - lakier tez pozlazywal w niektorych miejscach
Takze stawiam na ori VOTEX swiezo malowany troszke innaczej w wizualu a i z jakosci mysle bede zadowolony - zobaczymy
Jesli chodzi o tyl opona zwykly nankang 1 generacji 215/40
po za tym mam wrazenie ze to zwylky laminat a nie abs - lakier tez pozlazywal w niektorych miejscach
Takze stawiam na ori VOTEX swiezo malowany troszke innaczej w wizualu a i z jakosci mysle bede zadowolony - zobaczymy
Jesli chodzi o tyl opona zwykly nankang 1 generacji 215/40
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
wodzisun, fajnie, że cały czas działasz. Progi miały początek u mnie. Oby się sprawowały
- Paviarotti
- Lord GTI