no nie do konca az tak....fan11 pisze:W tym samochodzie nic do siebie nie pasuje
sprzedajesz stara atrape_?
Moderator: G0 Karcio

no nie do konca az tak....fan11 pisze:W tym samochodzie nic do siebie nie pasuje

nie wiem czemu ale osobiście uważame że jest to nejlepsza dwójka na forum
  nie wiem czemu ale osobiście uważame że jest to nejlepsza dwójka na forum 

?? czy to prawda ?
 ?? czy to prawda ?
 A czy założę na auto to nie wiem ale kolekcjonersko z pewnością serce się cieszy
 A czy założę na auto to nie wiem ale kolekcjonersko z pewnością serce się cieszy milo słyszeć ale trzeba mocno stąpać po ziemi daleko mu do projektów z Re... w tytule ale  spokojnie trzeba dążyć do celu a jakiś wynik będzie
  milo słyszeć ale trzeba mocno stąpać po ziemi daleko mu do projektów z Re... w tytule ale  spokojnie trzeba dążyć do celu a jakiś wynik będzie
 dotarła w jednym kawałku i już lekko spolerowana oraz kilka innych fantów ( zegary vdo z czujnikami i grill  ori 9/10 zaczepów do oddania)
  dotarła w jednym kawałku i już lekko spolerowana oraz kilka innych fantów ( zegary vdo z czujnikami i grill  ori 9/10 zaczepów do oddania) 

ciężko dorwać te lampy ale można sobie je wymodzić .. jest parę kompletów na allegro z kremowa ramka biało czerwonych tylko pomalować ramkę i prawie masz jak orifan11 pisze:wiem już szukałem ale aktualnie brak

swoja droga blenda mega, jestem ciekaw jak siadzie na auto, bo przyznaje bez bicia, ze kiedys nie bylem ich fanem
 swoja droga blenda mega, jestem ciekaw jak siadzie na auto, bo przyznaje bez bicia, ze kiedys nie bylem ich fanem  
jestem otwarty na propozycje bo Ty znasz ich stan a co z tym związane ich wartość ja mogę jedynie się zgodzić lub powiedzieć że aktualnie mój budżet na nie nie pozwalakkkacper pisze:fan11, jak zaplacisz normalne pieniadze to moze pod lozkiem znajde jakis ladniutki komplecikswoja droga blenda mega, jestem ciekaw jak siadzie na auto, bo przyznaje bez bicia, ze kiedys nie bylem ich fanem

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości