MKIV V5 GTI USA STYLE by Wodzisun
Moderator: G0 Karcio
- louderr_88
- Gadatliwa bestia
no no mega kawał dobrej roboty !
Mój Czarnuch
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=508605" onclick="window.open(this.href);return false;
golfik mistrz szacun za robote włoźoną
Jeśli widzisz drzewo, w które za chwilę uderzysz nazywa się to nadsterowność. Jeśli je słyszysz i czujesz to jest to podsterowność. Walter Rohrl
Golf jest po prostu mega! Trzyma świetnie Amerykański klimat a lakier to czysta czarna głębia
Coś pięknego! Nie raz już przeglądałem temat jeszcze jak miałem mk3 i zawsze mi się bardzo podobał
Coś pięknego! Nie raz już przeglądałem temat jeszcze jak miałem mk3 i zawsze mi się bardzo podobał
Moje Mk4 VR5 .:R23 & 25TH Mix:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=558583" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=558583" onclick="window.open(this.href);return false;
- eGabeleXxX
- Użytkownik
Przepiękny Golf i przyznam szczerze, że bardzo, bardzo poważnie rozmyślam nad Twoimi felgami .
Heya. Mialem male spotkanie z sarnina
Przy prawie 140 km/h - mialem duzo szczescia ze mi np. poducha nie wywalila
No i niestety moj ori zderzak USa , OriXen , listwa USa z obrysami , emblematy VW i GTI , kratki ze zdesia , dokladka , grill , mocowanie machy jak i sama macha troche , chlodnica klimy , chlodnica , rejestracja itd.
Czekam na rzeczoznawce i zobaczymy - wiadomo szkoda ale jak wszystko bedzie ok z odszkodowaniem to sie troche fejs pozmienia
No moze nowe kolo wpadnie jak stare sie sprzeda - jak ktos szuka dobrych prostych felg to BAK poleca
Jesli nowe kolo to ISPIRI lub 3SDM - ale to sie jeszcze okaze
I taka ostatnia fota jaki on byl a JAKI BEDZIE
Przy prawie 140 km/h - mialem duzo szczescia ze mi np. poducha nie wywalila
No i niestety moj ori zderzak USa , OriXen , listwa USa z obrysami , emblematy VW i GTI , kratki ze zdesia , dokladka , grill , mocowanie machy jak i sama macha troche , chlodnica klimy , chlodnica , rejestracja itd.
Czekam na rzeczoznawce i zobaczymy - wiadomo szkoda ale jak wszystko bedzie ok z odszkodowaniem to sie troche fejs pozmienia
No moze nowe kolo wpadnie jak stare sie sprzeda - jak ktos szuka dobrych prostych felg to BAK poleca
Jesli nowe kolo to ISPIRI lub 3SDM - ale to sie jeszcze okaze
I taka ostatnia fota jaki on byl a JAKI BEDZIE
łooo stary współczucie dziwi mnie fakt że poduszka nie wybuchła tylko nie kupuj już tych oklepanych 3sdm
Szkoda wielka, ciekawe czy z ubezpieczenia dostaniesz za zderzak usa czy policzą jak za eu
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
A odszkodowanie od kogo? Bo AC chyba nie ma a wątpię żeby nadleśnictwo się tym interesowało.
- Paviarotti
- Lord GTI
Re: MKIV V5 GTI USA STYLE by Wodzisun
Dokładnie. A nawet jeśli nie było to i tak będzie ciężko.Paviarotti pisze:patryk173, jeśli był znak uwaga na zwierzynę to nic nie ugra.