MK4 R-Line V5 AQN JAZZBLUE by afej
Moderator: G0 Karcio
- louderr_88
- Gadatliwa bestia
MK4 JAZZBLUE JAPAN by afej
jest grubo dobrze dzialasz
Mój Czarnuch
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=508605" onclick="window.open(this.href);return false;
no fajnie - szkoda tylko, że nie ogarnołeś tej listwy USa z orange obrysami gdy składałeś auto - czekam na listwe
ja bym tu jeszcze BLACK sufit widział
Re: MK4 JAZZBLUE JAPAN by afej
też teraz nad tym ubolewam, na następny sezon się postaram, czarny sufit również mi chodzi ciągle po głowie, także pożyjemy zobaczymywodzisun pisze:no fajnie - szkoda tylko, że nie ogarnołeś tej listwy USa z orange obrysami gdy składałeś auto - czekam na listwe
a tymczasem..
- trepson_vlcrew
- VAG ŁOWICZ
pomyśl jeszcze o innych oponach na lepsze naciągi...
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413934
#vlcrew #bagged #12_5j #widebody #1.8t #custom #LY3D #mk4
- OSTRO - mimo tej listwy JEST OGIEN - fajnie ze ori XEN nieruszany PASI Tu
Zrobilisce mi zajawe z tymi sesjami na koniec sezonu - musze tez cos ogarnoc
Zrobilisce mi zajawe z tymi sesjami na koniec sezonu - musze tez cos ogarnoc
nie maluj xenonowni jest git majonez jak dla mnie dobry golf synu
MOJ BLUE JAZZ GOLF IV 25th USA http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533474" onclick="window.open(this.href);return false;
Dokładnie, nie ruszaj xenonu. Listwa US + pomarańczowy obrys i będzie mega. No i może moduł do kierunków w xenonie jeśli nie masz.
Re: MK4 JAZZBLUE JAPAN by afej
Ramki w xenonie na czarno dodalyby pazura.
Montowales xenon na przejściowych kablach czy przerabiales kostki?
Montowales xenon na przejściowych kablach czy przerabiales kostki?
nigdy w tym temacie nie wspominałem o malowaniu xenonów, nie było tego w planach ani nie będzie! Za każdym razem jak widzę tu komentarze w stylu (a było ich sporo) "Nie maluj xenonu!" albo "Zostaw je tak jak są!" to się zastanawiam skąd te rozkminy, skory nigdy tego nie deklarowałem. Ktoś tu chyba bez mojej wiedzy uskutecznił zbędną bajerę
sliwa404, na przejściówkach, muszę jeszcze nad nimi popracować, żeby regulacja z kabiny działała i wymienić starter bo ostatnio jeżdżę jak cyklop.
A właśnie, posiada ktoś starter/zapłonnik/cewke do xenonu nowego typu AL na 3-piny ?
sliwa404, na przejściówkach, muszę jeszcze nad nimi popracować, żeby regulacja z kabiny działała i wymienić starter bo ostatnio jeżdżę jak cyklop.
A właśnie, posiada ktoś starter/zapłonnik/cewke do xenonu nowego typu AL na 3-piny ?
afej, tos teraz dowalil skad te rozkminy??? tak??? - to jest forum tu kazdy porownuje inne do np. swojego widzimisi w glowie idealu
Ktos patrzy na Twoja fure i mysli o zajebista ale np. zmienilbym to i to zeby mi odpowiadalo no chyba ze tu sa tacy co
- on ten ma np. czarna ramke jak ostanio wiekszosc to i ja musze ja miec jesli tak to zalosc na max co nie _
Ja jestem zdania ze robie auto wiadomo zeby sie prezentowalo ale glownie dla siebie ze jak wychodze rano do pracy i widze moje auto to mi sie kasta usmiecha - oto chodzi nie ??? Takze wiesz wiele ludzi sie tu jakos utozsamia - podpatruje i kombinuje , doradza raz lepeij raz gorzej - tak jest
Wiadomka ze najwazniejsza jest Twoja koncepcja zrobisz tak jak Tobie lezy i oto chodzi ale nie kazdemu moze ona odpowiadac - z tad te <<rozkminy >> nie odemnie - bo ja po tym jak mialem czarna ramke teraz caly black Xen to czasem tesknie do wlasnie czystego lsniacego ORI xena -
Ktos patrzy na Twoja fure i mysli o zajebista ale np. zmienilbym to i to zeby mi odpowiadalo no chyba ze tu sa tacy co
- on ten ma np. czarna ramke jak ostanio wiekszosc to i ja musze ja miec jesli tak to zalosc na max co nie _
Ja jestem zdania ze robie auto wiadomo zeby sie prezentowalo ale glownie dla siebie ze jak wychodze rano do pracy i widze moje auto to mi sie kasta usmiecha - oto chodzi nie ??? Takze wiesz wiele ludzi sie tu jakos utozsamia - podpatruje i kombinuje , doradza raz lepeij raz gorzej - tak jest
Wiadomka ze najwazniejsza jest Twoja koncepcja zrobisz tak jak Tobie lezy i oto chodzi ale nie kazdemu moze ona odpowiadac - z tad te <<rozkminy >> nie odemnie - bo ja po tym jak mialem czarna ramke teraz caly black Xen to czasem tesknie do wlasnie czystego lsniacego ORI xena -
afej, jak masz przejsciowki z aledrogo, to bardzo latwo mozna zmodyfikowac lampe bez ciecia kabli, żeby w każdej chwili wrócić do stanu oryginalnego Ja też preferuje normalny wygląd xena, choć przez myśl przeleciała mi ramka w przydymionym chromie.
Kupię: Wkład dojazdówki 18"
Sprzedam: 3SDM 0.01 18" 5x100 8,5J i 9,5J + Nexen N'Fera SU1
MK4 GTI TDI -> Mój szaraczek
Sprzedam: 3SDM 0.01 18" 5x100 8,5J i 9,5J + Nexen N'Fera SU1
MK4 GTI TDI -> Mój szaraczek