MK4 R-Line V5 AQN JAZZBLUE by afej
Moderator: G0 Karcio
MK4 JAZZ BLUE .::OEM::.
Moim zdaniem odboje nic nie pomoga za maly naciag zeby nie tarło nawet jak zatankujesz do pelna to bedzie tarło... wiec taki spas jest bez sensu szersza felga wiekszy naciag i mozna cos kombinowac
MOJ BLUE JAZZ GOLF IV 25th USA http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533474" onclick="window.open(this.href);return false;
- Paviarotti
- Lord GTI
Adi 89, No jak nie, dołoży odboju to nie będzie dobijać, bo będzie beton, zero ugięcia.
Dokładnie. Ja u siebie mam spas z tyłu na kilka mm i w komplecie spokojnie jeżdżę Nie wystaje Ci koło bardziej z prawej strony niż z lewej? Bo widzę że przytarło od strony kierowcy, co jest na odwrót niż u mnie
Re: Odp: MK4 JAZZ BLUE .::OEM::.
Tylko jak tym wtedy jechać?Paviarotti pisze:Adi 89, No jak nie, dołoży odboju to nie będzie dobijać, bo będzie beton, zero ugięcia.
Kupię: Wkład dojazdówki 18"
Sprzedam: 3SDM 0.01 18" 5x100 8,5J i 9,5J + Nexen N'Fera SU1
MK4 GTI TDI -> Mój szaraczek
Sprzedam: 3SDM 0.01 18" 5x100 8,5J i 9,5J + Nexen N'Fera SU1
MK4 GTI TDI -> Mój szaraczek
- Paviarotti
- Lord GTI
Normalnie ja tak jeżdżę i wiele innych osób też. Albo dobry spas albo komfort, nie da się inaczej.yogi_ziom pisze:Tylko jak tym wtedy jechać?
kilka fot za dnia, też telefonem bez rewelacji bo jeszcze nie poskładany i brudny
i takie jedno krótkie ujęcie
[youtube][/youtube]
i takie jedno krótkie ujęcie
[youtube][/youtube]
djszop, lampa wpadnie wraz z listwą, bo nie chce 2 razy zrzucać zderzaka, listwa w lakierni pękła ale zadeklarowali się, że dorobią i prawdopodobnie już jest
- trepson_vlcrew
- VAG ŁOWICZ
no dla mnie gdyby ten naciąg na tyle był lepszy to super by było a to jedna rzuca sie w oczy... po za tym bardzo fajnie ;p
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413934
#vlcrew #bagged #12_5j #widebody #1.8t #custom #LY3D #mk4
Całość super. Jak dojdzie listwa i xen to będzie miazga. Sorry, ale ta felga dla mnie porażka. W ogóle mi nie leży