MK4 R-Line V5 AQN JAZZBLUE by afej
Moderator: G0 Karcio
MK4 JAZZ BLUE .::OEM::.
miskieusz, byłem po kilku piwkach i jakoś tak zrozumiałem że chodzi o ori mk4 z USA
Maniek_a4, lajt
afej, hmm bez ori nie da rady?:P poza tym słupki chyba są takie same pewnie jakieś różnice przy samej podsufitce ale to nie powinno skreślać pomysłu, bo pasował by tutaj
afej, hmm bez ori nie da rady?:P poza tym słupki chyba są takie same pewnie jakieś różnice przy samej podsufitce ale to nie powinno skreślać pomysłu, bo pasował by tutaj
- trepson_vlcrew
- VAG ŁOWICZ
jestem w uj ciekawy efektu końcowego ;d
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413934
#vlcrew #bagged #12_5j #widebody #1.8t #custom #LY3D #mk4
no więc dziś oficjalnie auto złożone poza kilkoma detalami jak xenony, listwa itp, kilka słabych zdjęć bez talerzy na kołach, były problemy, pierwsza trasa i siwo za nami, błotniki z obu stron spichcone, muszę powalczyć z odbojami aby nie tarło jakieś lepsze zdjęcia niedługo jak dopracujemy zawieszenie i pozakładam resztę gratów.
- MariuszPrusia
- Forumowy spamer :)
- Auto: OOOO A6 3.0TDI Quattro
- Silnik: BMK
w hu szkoda swierzego lakieru
Wygląda good... Rękawiczki z kopalni i nowe zastosowania
Wygląda good... Rękawiczki z kopalni i nowe zastosowania
jaka opona z tyłu i felga na jakim dystansie ?? na drugim zdjęciu od razu było widać ze nie ma szans jazdy na takim spasie powinieneś to wiedzieć szkoda lakieru ale cóż żyć trzeba dalej kombinuj
MOJ BLUE JAZZ GOLF IV 25th USA http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533474" onclick="window.open(this.href);return false;
Ale przypieczone Samymi odbojami da się to ogarnąć?
Kupię: Wkład dojazdówki 18"
Sprzedam: 3SDM 0.01 18" 5x100 8,5J i 9,5J + Nexen N'Fera SU1
MK4 GTI TDI -> Mój szaraczek
Sprzedam: 3SDM 0.01 18" 5x100 8,5J i 9,5J + Nexen N'Fera SU1
MK4 GTI TDI -> Mój szaraczek
-
- Gadatliwa bestia
Re: MK4 JAZZ BLUE .::OEM::.
Nawet na równej autostradzie by tarło, jakby mu sie depnęło, a co dopiero na mieście przy nierównościach
to zdjęcie było akurat zrobione jak auto stało na nierówności i z podniesionym przodem, był pochylony w tą właśnie strone, po złożeniuwszystkiego wyrównało się i podniosło
- golf3dawid
- Forum Master
Powinien być większy naciąg albo mniejszy adapter bo jakoś ujowo tak jak opona nie wchodzi w błotnik.
Pozatym fajny projekt śledzik
Pozatym fajny projekt śledzik
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Mój Golf MK4 Smoked Front
Mój Golf MK4 Smoked Front
- trepson_vlcrew
- VAG ŁOWICZ
naciąg słaby... dać węższą oponę i twarde odboje i będzie lepiej
tak wiem, naciąg słaby, ale nie jest to jakieś szerokie koło, a 205/35 opony innej marki siadłaby prawie tak samo jak mój nankang NS-2 215/35, z tym, że lepszy bieżnik, więc opona zostaje, a spas wyszedł taki jaki chciałem, dystansu nie zwężam, po prostu muszę dołożyć pół odobju i 3 bary nabić, powinno być ciut wyżej i twardziej, tak aby nie tarło
- trepson_vlcrew
- VAG ŁOWICZ
jak szeroka to jest felga... nie wiem czy to coś uratuje może pod względem braku tarcia ale wizualnie no tu jednek dobry naciąg by sie przydał...