MKIV V5 GTI USA STYLE by Wodzisun
Moderator: G0 Karcio
Skoro jestes zadowolony z gwintu to nie ma co kombinowac z innym, tym bardziej ze ceny juz lepszej nie ma.
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
one maja nowe klosze ? czy stare sa wypolerowane ?wodzisun pisze:Dziś odebrałem lampiony - ZAJAWA TRWA
______LET's GOLF______
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
xxxPALUCHxxx, nowe było już napisane
GranuL, THANX
KoJ@K, co do ceny tak jak piszesz - co do jakości nie jest źle 3 lata pojeżdżone - nie najgorzej
Aczkolwiek nie kumam trochę akcji bo niby ten sam gwint a jednak pewne róznice sa
- troszkę inna sprężyna - wiadomo stara już usadzona, ubita
- przód dodatkowa regulacja przy miejscu mocowania
- no i tył regulacja + nakrętki
A ja się dziwiłem jak na forum ludzie pisali że mają z tyłu skręcony gwint na max - a tu jeszcze wysoko - trochę lipa
2 dni przy zawieszeniu - wszystko zapieczone MASAKRA - WIELKIE DZIĘKI DLA MY BRO - battle na całego
Tył skrócone sprężyny jak na zdjęciu - przód regulacja na samym dole
Z przodu wiadomo jest trochę wyżej - myślałem o wywaleniu helperów - ale powiem że takiej gleby jeszcze nie miałem i muszę się z nią oswoić
W końcu jestem zadowolony z mojej gleby - chociaż dzisiaj jadąc do roboty na przejeździe kolejowym jak przy...upiłem michą,
A później wjeżdżając na parking w robocie nie odbyło się bez lekkiej przycierki dokładki - to trochę się zamotałem ale tylko trochę
Naszczęście obtarcie tylko od spodu którego gołym okiem aż tak nie widać - zapendzelkujemy
GLEBA na 2014
Foty podglądowe - autko nie wypucowane - dojdą jeszcze nakładki na śruby, emblematy itd.
Ogólnie auto odebrane z lakierni - session na 2014 będzie nie długo - nowy lak to jest to
Ze szczegulików zostały pomalowane zamki w drzwiach no i brak bocznych kierunków
Z lampionów jestem także b.zadowolony - zmiana FEJSA na plus
Sezon zaczynamy
GranuL, THANX
KoJ@K, co do ceny tak jak piszesz - co do jakości nie jest źle 3 lata pojeżdżone - nie najgorzej
Aczkolwiek nie kumam trochę akcji bo niby ten sam gwint a jednak pewne róznice sa
- troszkę inna sprężyna - wiadomo stara już usadzona, ubita
- przód dodatkowa regulacja przy miejscu mocowania
- no i tył regulacja + nakrętki
A ja się dziwiłem jak na forum ludzie pisali że mają z tyłu skręcony gwint na max - a tu jeszcze wysoko - trochę lipa
2 dni przy zawieszeniu - wszystko zapieczone MASAKRA - WIELKIE DZIĘKI DLA MY BRO - battle na całego
Tył skrócone sprężyny jak na zdjęciu - przód regulacja na samym dole
Z przodu wiadomo jest trochę wyżej - myślałem o wywaleniu helperów - ale powiem że takiej gleby jeszcze nie miałem i muszę się z nią oswoić
W końcu jestem zadowolony z mojej gleby - chociaż dzisiaj jadąc do roboty na przejeździe kolejowym jak przy...upiłem michą,
A później wjeżdżając na parking w robocie nie odbyło się bez lekkiej przycierki dokładki - to trochę się zamotałem ale tylko trochę
Naszczęście obtarcie tylko od spodu którego gołym okiem aż tak nie widać - zapendzelkujemy
GLEBA na 2014
Foty podglądowe - autko nie wypucowane - dojdą jeszcze nakładki na śruby, emblematy itd.
Ogólnie auto odebrane z lakierni - session na 2014 będzie nie długo - nowy lak to jest to
Ze szczegulików zostały pomalowane zamki w drzwiach no i brak bocznych kierunków
Z lampionów jestem także b.zadowolony - zmiana FEJSA na plus
Sezon zaczynamy
Ostatnio zmieniony czw maja 01, 2014 19:21 przez wodzisun, łącznie zmieniany 1 raz.
- dawid7737
- Gadatliwa bestia
No teraz to mi się bardzo podoba, tak zrobione te lampy dodały mu looka No i gleba fajna
Moja A4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=574208" onclick="window.open(this.href);return false;
bo w końcu dobrze pomalowane;)wodzisun pisze:Z lampionów jestem także b.zadowolony
jest bardzo zacnie, sążna gleba
Dobrze to wszystko wygląda, tylko te koła wąskie niestety
O błotnikach bez kierunków myślałem u siebie. Masz boczny kierunek w obrysie czy nie masz wcale?
Jak masz problemy z misą to polecam podkładki pod silnik. Wczoraj założyłem u mnie i jest bajka. Bezstresowa jazda, o miche już nie musowo się martwić
O błotnikach bez kierunków myślałem u siebie. Masz boczny kierunek w obrysie czy nie masz wcale?
Jak masz problemy z misą to polecam podkładki pod silnik. Wczoraj założyłem u mnie i jest bajka. Bezstresowa jazda, o miche już nie musowo się martwić
- louderr_88
- Gadatliwa bestia
Chciałbym zglebić tak jak jest u ciebie
Będę zakładał pierwszy raz 18" jak odbiorę od lakiernika auto i własnie chciałbym to tak zglebić bardzo mis ie podoba
Będę zakładał pierwszy raz 18" jak odbiorę od lakiernika auto i własnie chciałbym to tak zglebić bardzo mis ie podoba
Mój Czarnuch
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=508605" onclick="window.open(this.href);return false;
Dziś uzupełnione WNĘTRZE - założone radio 2din z Pionka oraz podstopnica i pedały R32
Wpadły też kosmetyxy
Wpadły też kosmetyxy
Pawel_767, a po co więcej
Mi to radio tylko nie pasuję, a poza tym wypas
Mi to radio tylko nie pasuję, a poza tym wypas