YELLOW Golf mk4 darrrrekdaro EDISMD aktual
Moderator: G0 Karcio
- darrrrekdaro
- edismd.
Tarnów LB5N 17'lime green, filmik AIR RIDE str. 45 na dole
a no ze względów takich, ze z drugiej strony jest przod wyzej bo podłużnica ...
nie jestes pierwszą osobą, ktorą kusi ten kolor
nie jestes pierwszą osobą, ktorą kusi ten kolor
Mój Golf tutaj
Super Golf, kolor i silnik jak u mnie no i do tego Air...
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 1#p6258991" onclick="window.open(this.href);return false;
jest kozak, nie myślałeś o szerszych rantach na tył?
- darrrrekdaro
- edismd.
młoody kusi mnie to bardzo przyznam szczerze ale narazie bedzie szereg innych wydatków. troche te renty tez kosztują z racji tego, ze to radinox a i ilosc śrubek rantu tez jest inna niz najczesciej ;/ z tysiaka za rant albo i wiecej.ale bardzo bym chchial tył z 9,5 alvo i wiecej b oobecnie mam damskie szerokosci ;/ druga sprawa to tez pytanie czy warto inwestowac w 17 cali. z drugiej strony coraz czesciej mi piszą ze wyglada super na tyvh 17 i ze wcale nie prawda ze do golfa tylko 18 a 17 za małe. nie wiem ni ewiem narazie nie wiem nic
Mój Golf tutaj
Super kolor felg i wgl bardzo fajny masz dupowóz
17 jest mała jeśli masz static, na powietrzu ładny fitment ci wyszedł na tyle , ale z szerszym rantem ciekawiej by to wyglądało, tył szerszy niż przód. Mam pełno zdjęć golfów IV z 17" na pokładzie wyglądających naprawdę syto
Na 17" bardzo fajnie Ci schodzi na dół, ale na odpowiednio dobranej 18" z pf'em mógłbyś osiąść rantem nadkola między rantem felgi a opony (czyli troszkę wyżej), albo przy węższych kołach schować część felgi w nadkole (czyli tak jak na 17").darrrrekdaro pisze:ze wcale nie prawda ze do golfa tylko 18 a 17 za małe
Moim zdaniem to koło jest fajne, pasuje mu i nie razi - kiedyś jak będziesz miał nagły zastrzyk gotówki to możesz pomyśleć nad przejściem na 18", ale w 17" bym dodatkowej kasy już nie pchał bo przyrost z wyglądzie będzie mały w stosunku do wydanej kasy.
Jak na 18 dasz oponki 205/35 albo 215/35 to rozmiarowo będzie podobnie do tego co masz teraz
- darrrrekdaro
- edismd.
narazie zostane przy 17 napewno tak jak jest..
pojutrze ma wpaść nowy item do golfa, ciekawe czy dotrze
pojutrze ma wpaść nowy item do golfa, ciekawe czy dotrze
Mój Golf tutaj
- louderr_88
- Gadatliwa bestia
Ciekawe co to takiego pewnie coś do wnętrza??
Mój Czarnuch
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=508605" onclick="window.open(this.href);return false;
- darrrrekdaro
- edismd.
dzisiaj od osoby którą kocham i która zapewne to przeczyta bo wchodzi na moje konto tutaj bez mojej wiedzy a raczej tak sie jej wydaje xD dostalem takie 2 paski na butle, za ktore mialem oddać 20 zł bo sam tą osobę poprosilem zeby mi kupiła
.. więc pobiegłem czem prędzej przymierzyć. przy obecnym mocowaniu butli nie ma innej opcji załozenia tych pasków i raczej tak zostanie, przynajmniej narazie. jedyne co jeszcze zrobie z mocowaniami to te co są zdejmę i zamontuje podobne z czarnej połyskowej blachy i zrobie je węższe zeby paski zakrywały tą blachę- wiadomka.
planowo jutro kurier ma przyjechac do mnie z czymś. to nic takiego ale nie zapeszam narazie
.. więc pobiegłem czem prędzej przymierzyć. przy obecnym mocowaniu butli nie ma innej opcji załozenia tych pasków i raczej tak zostanie, przynajmniej narazie. jedyne co jeszcze zrobie z mocowaniami to te co są zdejmę i zamontuje podobne z czarnej połyskowej blachy i zrobie je węższe zeby paski zakrywały tą blachę- wiadomka.
planowo jutro kurier ma przyjechac do mnie z czymś. to nic takiego ale nie zapeszam narazie
Mój Golf tutaj
- MariuszPrusia
- Forumowy spamer :)
- Auto: OOOO A6 3.0TDI Quattro
- Silnik: BMK
a można foto od przodu centralnie w bagaj
nie jest źle ale jak wspominasz z tymi pasami metalowymi coś trzeba zrobić
nie jest źle ale jak wspominasz z tymi pasami metalowymi coś trzeba zrobić