YELLOW Golf mk4 darrrrekdaro EDISMD aktual
Moderator: G0 Karcio
- darrrrekdaro
- edismd.
Tarnów LB5N Gleba.17'lime green, pierwsze graty do AIR RIDE
witam. narazie wiadomo nic sie nie dzieje poki nie ma mnie w pl ale do czasu... zaczynam teraz ogarniac pozostałą partie czesci do aira, na wrzesien juz powinno byc raczej wszystko i zaczynam to skladac do kupy. w miedzyczasie golf w polsce dostal nową miske, olej i filtr, miska oczywisice sama sie nie rozwaliła ..
mam w głowie pewien plan za ktory pewnie zlinczuje mnie polowa forum ale wsyzstko zalezy od kasy. narazie nic nie zdradzam.
btw. stweirdzilem ze w angli raczej nic nie kupie do golfa ze wzgledu na cene. mimo wszystko oplaci mi sie bardziej kupic to w PL. bylem znowu na szrocie VW i napotkałem takiego czerwonego 25th. dość wymęczony, jezdzi nim kobieta, przednia dokladka chyba nie ori 25, kobieta nawet nie wiedziala czemu tak mnie fascynuje jej auto i robila wielkie oczy jak psrykalem zdjecia. w srodku syf i fotelik dla dziecka ( nie wrzucam zdjecia wnetrza bo odbilem sie w szybie i wyszedlem jak idiota) ale w srodku full pakiecior 25th wstawki, gałka biegow, siedzenia, reczny, kierownica - wszystko. pierwszy raz tez zauwazylem wentylowane tylne tarcze ktore mial ten golf heh. ogolnie mile spotkanie z golfikiem. w sumie niedaleko mnie stoi totalnie seryjny niebieski mk4 R32 ktorego tez juz obadałem- cudo
pozdr. wiecej info o air mam nadzieje wkrotce
mam w głowie pewien plan za ktory pewnie zlinczuje mnie polowa forum ale wsyzstko zalezy od kasy. narazie nic nie zdradzam.
btw. stweirdzilem ze w angli raczej nic nie kupie do golfa ze wzgledu na cene. mimo wszystko oplaci mi sie bardziej kupic to w PL. bylem znowu na szrocie VW i napotkałem takiego czerwonego 25th. dość wymęczony, jezdzi nim kobieta, przednia dokladka chyba nie ori 25, kobieta nawet nie wiedziala czemu tak mnie fascynuje jej auto i robila wielkie oczy jak psrykalem zdjecia. w srodku syf i fotelik dla dziecka ( nie wrzucam zdjecia wnetrza bo odbilem sie w szybie i wyszedlem jak idiota) ale w srodku full pakiecior 25th wstawki, gałka biegow, siedzenia, reczny, kierownica - wszystko. pierwszy raz tez zauwazylem wentylowane tylne tarcze ktore mial ten golf heh. ogolnie mile spotkanie z golfikiem. w sumie niedaleko mnie stoi totalnie seryjny niebieski mk4 R32 ktorego tez juz obadałem- cudo
pozdr. wiecej info o air mam nadzieje wkrotce
Mój Golf tutaj
- trepson_vlcrew
- VAG ŁOWICZ
rabbit <3
ja bym przytulił taką czerwonkę ;d
ja bym przytulił taką czerwonkę ;d
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413934
#vlcrew #bagged #12_5j #widebody #1.8t #custom #LY3D #mk4
- Paviarotti
- Lord GTI
Piękny 25 jahre marzenie mieć w ori, kobita w ogóle nie docenia co ma
Mache ma malowaną czy takie ujowe odbicie ?
To jak nie wie co ma to może fotele sprzeda lub zamieni na zwykle higliny
Moja strzała http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=476631" onclick="window.open(this.href);return false;
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
- a bierz pan, bo mi to się nie wygodnie siedzi w nich, bo za ciasne
Masakra - cudo !
Pewnie myśli, że ma starego farfocla, a tutaj perełka
Pewnie myśli, że ma starego farfocla, a tutaj perełka
- ChlastusDave
- Użytkownik
cos pieknego
szarpał bym jak kibic krzesełka :PP hahah
ale macha faktycznie wałkiem chyba pociagnieta
szarpał bym jak kibic krzesełka :PP hahah
ale macha faktycznie wałkiem chyba pociagnieta
A gdzie ten szrot vw? to moze zajade jak okaze sie niedaleko.
- darrrrekdaro
- edismd.
widac bylo, ze tego golfa uzywa typowo jako auto codzienne, maska malowana i auto no zaniedbane dosc, w srodku fotele cale w okruszkach, na podlodze troche syfu - typówka;p ale pozatym miazga.
szrot jest w Nottingham a jak chcesz znac szczegoly pisz na PW
szrot jest w Nottingham a jak chcesz znac szczegoly pisz na PW
Mój Golf tutaj
- darrrrekdaro
- edismd.
panowie mam pytanie. jakie fotele do mojego golfa ? opcje ktore rozwazam to
http://allegro.pl/fotel-sportowy-kubelk ... 10943.html" onclick="window.open(this.href);return false;
albo od subaru, lancera, rx8, bmw. szukam takich foteli ktore dobrze wyglądają i są wygodne. robie auto dla wyglądu a nie zeby sie scigac dlatego tez chce mu wrzucic kubły- tak, dla wyglądu nie bardzo podobają mi sie te z plaskim oparciem z tył ;/ za fotele nie chce dac wiecej niz 1500 zl.
nie hejtować
http://allegro.pl/fotel-sportowy-kubelk ... 10943.html" onclick="window.open(this.href);return false;
albo od subaru, lancera, rx8, bmw. szukam takich foteli ktore dobrze wyglądają i są wygodne. robie auto dla wyglądu a nie zeby sie scigac dlatego tez chce mu wrzucic kubły- tak, dla wyglądu nie bardzo podobają mi sie te z plaskim oparciem z tył ;/ za fotele nie chce dac wiecej niz 1500 zl.
nie hejtować
Mój Golf tutaj
R32
a tak poważnie, nie wiem czy takie "sportowe" kubły w ogóle idą gdziekolwiek w stronę "wygody";p
a tak poważnie, nie wiem czy takie "sportowe" kubły w ogóle idą gdziekolwiek w stronę "wygody";p
Na AIRze i tak nie po za pier da lasz raczej, więc takie kubły nie mają tu sensu.
kolego KoJ@K, czytamy ze zrozumieniem darrrrekdaro, napisał przecież
więc zdaje sobie ze wszystkiego sprawę. Jeśli chodzi o kubeł to imho fajny, ale ta goła blacha z boku to trochę lupa, mogliby chociaż jakimś plastikiem to obudować albo co. http://allegro.pl/fotel-kubelkowy-bride ... 20904.html" onclick="window.open(this.href);return false; te są całkiem fajne i mają dziury na ewentualne szelkirobie auto dla wyglądu a nie zeby sie scigac dlatego tez chce mu wrzucic kubły- tak, dla wyglądu