od GT-ka do CL-a?! by Krzychu [RH ZW1 str.29]
Moderator: G0 Karcio
ZALEK, sii. Nie obejdzie się bez gumówki i spawarki, bo trzeba przełożyć dolne mocowanie pasów do tych zielonych, ale dam radę...w wolnej chwili 

- 
				Krzychu_ManUtd
- Mały gagatek 
Już prawie miesiąc minął od ostatniego posta a tu nic cisza  co jakiś czas zaglądam do tematu żeby zerknąć jak tam te zielone pasy się wkomponowały w całość gofera i sie coś doczekać nie mogę
 co jakiś czas zaglądam do tematu żeby zerknąć jak tam te zielone pasy się wkomponowały w całość gofera i sie coś doczekać nie mogę  nie ładnie kolego ojj nie ładnie
 nie ładnie kolego ojj nie ładnie 

co jakiś czas zaglądam do tematu żeby zerknąć jak tam te zielone pasy się wkomponowały w całość gofera i sie coś doczekać nie mogę
 co jakiś czas zaglądam do tematu żeby zerknąć jak tam te zielone pasy się wkomponowały w całość gofera i sie coś doczekać nie mogę  nie ładnie kolego ojj nie ładnie
 nie ładnie kolego ojj nie ładnie 
To ze nie robi aktuala to nic,ale zeby sie na zadnym zlocie nie pokazac, nawet pare km od domu?Krzychu_ManUtd pisze: nie ładnie kolego ojj nie ładnie

I nastały takie dni gdzie zdrowy rozsądek wziął górę nad pasją  

Golfik oczywiście zostaje, ale zapadła decyzja, że będzie zwykłym daily car-em, bez gleby, polerowanych felg itp.
Powód? Banalnie prosty...praca, a mianowicie kilkudniowe wyjazdy w Polskę. Najzwyczajniej szkoda by auto stało i marnowało się pod płotem firmy.
Graty takie jak ZW1, ZKW, soczewki vento, szeroka dokładka vento, stary grill vento i parę innych rzeczy będzie na sprzedaż. Pytać na PW.
PS: do MOD-ów...proszę o NIE zamykanie tematu. W aucie nie będzie wielkich zmian zewnętrznych, a jedynie rozbudowa car audio, którą zechcę się pochwalić

Golfik oczywiście zostaje, ale zapadła decyzja, że będzie zwykłym daily car-em, bez gleby, polerowanych felg itp.
Powód? Banalnie prosty...praca, a mianowicie kilkudniowe wyjazdy w Polskę. Najzwyczajniej szkoda by auto stało i marnowało się pod płotem firmy.
Graty takie jak ZW1, ZKW, soczewki vento, szeroka dokładka vento, stary grill vento i parę innych rzeczy będzie na sprzedaż. Pytać na PW.
PS: do MOD-ów...proszę o NIE zamykanie tematu. W aucie nie będzie wielkich zmian zewnętrznych, a jedynie rozbudowa car audio, którą zechcę się pochwalić

Tylko co to zmieni jak auto bedzie dalej stało,tylko na ori setapieKrzychuGT pisze: nastały takie dni gdzie zdrowy rozsądek wziął górę nad pasją

KrzychuGT, kup daili za psie pieniadze a golfa chowaj do stodoły

Niby racja, ale na jakiś tam pospolitym alu może sobie tam padać, kurzyć się czy nawet je*ać meteorami...nie będzie szkoda, a ZW to jednak trochę pracy i $ włożone więc szkoda by to niszczało pod płotem.Kapela pisze:Tylko co to zmieni jak auto bedzie dalej stało,tylko na ori setapie
Podobnie z innymi tailami...ZKW czy szeroki hokej...zawsze istnieje ryzyko, że komuś wpadną w oko, a nie zawsze mam możliwość postawienia auta w miejscu gdzie kamera łapie.
Na chwilę obecną nie stać mnie na kupno i utrzymanie 2 aut. Klamka zapadła i golfik będzie dupowozem.Kapela pisze:KrzychuGT, kup daili za psie pieniadze a golfa chowaj do stodoły
Jak nadejdą lepsze czasy to może wystartuję z czymś nowym...robionym od podstaw, powoli i bez pośpiechu, a golf będzie dzielnie woził moją szanowną...

Re: od GT-ka do CL-a?! by Krzychu [RH ZW1 str.29]
Popieram przedmówceVagTeam pisze:szkoda było na czym zawiesić oko xD

Noo wkoncu znalazłem ten temacik,a tyle szukałem tu cisza nic sie nie dzieje  

Hansior92, ano nic się nie dzieje i nie będzie się działo. 
Jak pisałem wcześniej, golfik obecnie służy jako dupowóz, który dzielnie wozi mnie do pracy i z powrotem.
Jedynym modem jaki planuje na najbliższy czas to zakup ori 15" BBS-ów z oponami letnimi, aby dać odetchnąć wiekowym zimówką

Jak pisałem wcześniej, golfik obecnie służy jako dupowóz, który dzielnie wozi mnie do pracy i z powrotem.
Jedynym modem jaki planuje na najbliższy czas to zakup ori 15" BBS-ów z oponami letnimi, aby dać odetchnąć wiekowym zimówką