MK4 R-Line V5 AQN JAZZBLUE by afej
Moderator: G0 Karcio
MK4 JAZZ BLUE .::OEM::.
Zderzaka nie chcesz sprzedac ? :D:D
Behind Every Successful Person, Lies A Pack Of Haters
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=466185 - moja taczka :)
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=466185 - moja taczka :)
ziaro1989, jedynie zderzak tył europa jak usa wleci
i jeszcze taki obrazek sobie wykombinowałem
i jeszcze taki obrazek sobie wykombinowałem
obrazek spoko, ale nie widać na nim, że to lw5z;)
poza tym chyba trochę rdzy miałeś na błotniku:p ew. resztki błotnika na rdzy
poza tym chyba trochę rdzy miałeś na błotniku:p ew. resztki błotnika na rdzy
- Taifun
- Gadatliwa bestia
No obejrzałem filmik z klepaniem błotnika i masakra U mnie też powoli go chwyta rdza i trzeba będzie to ogarnąć A na obrazku rzeczywiście kolor całkiem inny
Moje MK4 JazzBlue ---> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=460083" onclick="window.open(this.href);return false;
- MariuszPrusia
- Forumowy spamer :)
- Auto: OOOO A6 3.0TDI Quattro
- Silnik: BMK
Ja mam podejrzewam podobnie z błotnikiem, też resztki błotnika trzyma rdza od nadkola
Widziałem filmik hehe z tymi błotnikami to masakra u mnie też już zaczyna ruda wychodzić ale jeszcze nie aż tak jak u Ciebie będę chyba próbował je ratować
Co do dokładek to jak dla mnie to na przód ładuj votexa rzadko spotykana,dozbierać reszte pakietu i na auto Środek ładnie ogarnołeś też wkrótce będę kratki od borki wrzucał do siebie i troche mnie to przeraża ale damy rade...pozdro
Co do dokładek to jak dla mnie to na przód ładuj votexa rzadko spotykana,dozbierać reszte pakietu i na auto Środek ładnie ogarnołeś też wkrótce będę kratki od borki wrzucał do siebie i troche mnie to przeraża ale damy rade...pozdro
Byłe mk4 i BMW- viewtopic.php?f=89&t=382399" onclick="window.open(this.href);return false;
Mk5 - viewtopic.php?f=90&t=551962&p=6560642#p6560642" onclick="window.open(this.href);return false;
Mk5 - viewtopic.php?f=90&t=551962&p=6560642#p6560642" onclick="window.open(this.href);return false;
xenon ze zdjęcia wyżej już u innego właściciela, ale się nie martwię, bo to był xenon znajomego na handel, chwilę pojeździłem i teraz nie mogę się przyzwyczaić na zwykłym odbłyśniku, muszę jak najprędzej swój xenon ogarnąć, ogólnie to temat jak widać idzie jak krew z nosa, w tym sezonie auto rzekomo miało być gotowe, wiadomo głównym czynnikiem hamującym pracę nad autem jest gotówka, teraz od sierpnia zacząłem pracę w firmie która zajmuje się wymianą jak i przyciemnianiem szyb samochodowych, także przynajmniej coś przy autkach robię, tak więc zostało mi odkładać pieniądze na zawias i koło na następny sezon i w końcu ten plan zrealizować, dużo kasy również pewnie lakiernik krzyknie, bo oprócz drzwi i dachu to będzie praktycznie wszystko malowane.
dokładka na tył już jest i czeka na zderzaku, brakuje progów, które do czasu malowania auta już powinny u mnie być 25jahre albo votexy, także cały pakiet będzie ori.
dokładka na tył już jest i czeka na zderzaku, brakuje progów, które do czasu malowania auta już powinny u mnie być 25jahre albo votexy, także cały pakiet będzie ori.
- Paviarotti
- Lord GTI
25 jahre i US, najs
A ta przednia to co to jest? bo 25 jahre jest chyba inna.
A ta przednia to co to jest? bo 25 jahre jest chyba inna.
-
- Forum Master
- MariuszPrusia
- Forumowy spamer :)
- Auto: OOOO A6 3.0TDI Quattro
- Silnik: BMK
afej, Tez widzę graty lubisz w domu blisko trzymać , u mnie w domu się śmieją ze jak by sie dało to na lato do garażu się wyprowadzę, ta jak by tam było miejsce chociaż na auto to bym sie zastanowił
Przednia dokładka jest bardzo rzadko spotykana w oryginale. Rzadziej niż 25 jahre i kto posiada taką w oryginale powinien się cieszyć.
Więc ja się cieszę
Więc ja się cieszę
mk4 by bamber137
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=469358" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=469358" onclick="window.open(this.href);return false;
- checin
- Gadatliwa bestia
- Auto: Golf IV
- Silnik: ALH
Re: MK4 ALH JAZZ BLUE by Afej
Dobry kolor Mody też na duży plus, tylko pozazdrościćafej pisze:Jazzblue LW5Z
Czyżby w planach malowanie całego auta?afej pisze:które do czasu malowania auta już powinny u mnie być (...)
Kupie:
- komplet spryskiwaczy lamp pod xenon
- dokładkę przednią i progi 25th
Sprzedam:
- Carbonowe dekory: listewki pionowe, panel klimatyzacji
- komplet spryskiwaczy lamp pod xenon
- dokładkę przednią i progi 25th
Sprzedam:
- Carbonowe dekory: listewki pionowe, panel klimatyzacji
Re: MK4 ALH JAZZ BLUE by Afej
chciałbym całe, ale nie wiem czy budżet pozwoli, na pewno cały front i cały tył + progichecin pisze:Dobry kolor Mody też na duży plus, tylko pozazdrościćafej pisze:Jazzblue LW5Z
Czyżby w planach malowanie całego auta?afej pisze:które do czasu malowania auta już powinny u mnie być (...)
doszła druga dokładka votexa, tym razem w kolor, srebrna chyba pójdzie do Maniek_a4
dodatkowo wpadły ori progi R32 wercja 5-drzwiowa, zdjęcia za jakiś czas, więc cały pakiet gotów.
i takie zdjęcie z użytkownikiem dobry440, nie wiem czy coś widać
Ostatnio zmieniony wt paź 08, 2013 17:21 przez afej, łącznie zmieniany 1 raz.