[MKIII]Black USA by Kamill, VT, HCC,BBS RS-Foto
Moderator: G0 Karcio
[MKIII]Black USA by Kamill,Schmidt,VT , HCC
AAaaaaleee rozpierducha na tych lampach
Kolo zostawiaj bo najlepiej tu pasuje
Kolo zostawiaj bo najlepiej tu pasuje
Amerykancki TDi GT by CZEsŁaW
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=380877
US_RECARO-CC_MINI 17"_VF_TDi_GT_LB5R_FALTDACH
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=380877
US_RECARO-CC_MINI 17"_VF_TDi_GT_LB5R_FALTDACH
Szczerze to ten schmidt kładzie na ziemie nie jedną skręcankeKamilloo pisze:Właśnie Panowie mam takie samo wrażenie że z tym Schmidtem do twarzy mu, ale wiadomo że kusi o jakąś skręcanke
Bardziej z tych dwóch stawiałbym na 2.3 V5, mało rozwojowy, ale swój dźwięk ma A może 1.8 T ?
czeslaw87 Dzięki dzięki
luciusdz Właśnie chodzi o dźwięk, 1,8T jest bardzo rozwojowym silnikiem ale niestety dźwięku nie ma, a mi o to tak samo chodzi jak i o moc
luciusdz Właśnie chodzi o dźwięk, 1,8T jest bardzo rozwojowym silnikiem ale niestety dźwięku nie ma, a mi o to tak samo chodzi jak i o moc
My mkIII USA ------> viewtopic.php?f=88&t=360038" onclick="window.open(this.href);return false;
Wejdź i oceń....
Im wolniej jedziesz tym dłużej Cię widzą ;)
Wejdź i oceń....
Kamilloo, ładne postępy robiles z golfem, ale tak jak teraz wykląda Twoja trójka to jest masakra
Jeszcze tylko jakiś mocniejszy motor pod maske i jest naprawde kozak
Gratuluję i zazdroszcze
Jeszcze tylko jakiś mocniejszy motor pod maske i jest naprawde kozak
Gratuluję i zazdroszcze
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Mały gagatek
fajny gofik mi sie podoba co chwila jakies mody bede obserwowal temacik pozdrawiam
konradek Hehe bez przesad y golf jak golf
ArkadiuszMszczonow
Dzięki za miłe słowo, Staram się dość regularnie cały czas do przodu coś zmieniać
Co do koła to właśnie poszło dalej do innego właściciela, więc pora na poszukiwania ,jest jeszcze trochę czasu więc coś godnego powinienem znaleźć
ArkadiuszMszczonow
Dzięki za miłe słowo, Staram się dość regularnie cały czas do przodu coś zmieniać
Co do koła to właśnie poszło dalej do innego właściciela, więc pora na poszukiwania ,jest jeszcze trochę czasu więc coś godnego powinienem znaleźć
My mkIII USA ------> viewtopic.php?f=88&t=360038" onclick="window.open(this.href);return false;
Wejdź i oceń....
Wejdź i oceń....
To zrobmy zamiane wkońcu 'golf jak golf'Kamilloo pisze: Hehe bez przesad y golf jak golf
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
Kamilloo, Sporo dobrej roboty zrobiles golf ryje mocno beret
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=360290 MK3 XX Jahre 2.0 16v
skoro kolo poszło to widze tu tylko rs'a
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=485968 <-- Jeden z tysiąca
konradek Dużo dla mnie znaczy, nie zamieniam się
dexterb1 Dobrze że się podoba, o to właśnie chodzi jak ktoś docenia ciężką prace włożoną w auto
matimk3 Także sadzę że rs by tu zrobił Zobaczymy co wpadnie w łapy
dexterb1 Dobrze że się podoba, o to właśnie chodzi jak ktoś docenia ciężką prace włożoną w auto
matimk3 Także sadzę że rs by tu zrobił Zobaczymy co wpadnie w łapy
Wejdź i oceń....
Wejdź i oceń....
Aj aj, szkoda koła :/
RS na dobrym rancie i cały w polerce ?Kamilloo pisze:matimk3 Także sadzę że rs by tu zrobił Zobaczymy co wpadnie w łapy
Re: [MKIII]Black USA by Kamill,Schmidt,VT , HCC
luciusdz pisze:Aj aj, szkoda koła :/
RS na dobrym rancie i cały w polerce ?Kamilloo pisze:matimk3 Także sadzę że rs by tu zrobił Zobaczymy co wpadnie w łapy
Ale dalej będzie jeździć na czarnej trójce, tyle że eu
Jak na razie to jeszcze nikt nie powiedział że będzie RS
Wejdź i oceń....
Wejdź i oceń....
dawno do kolegi nie zagladalem i jestem w szoku na pocztku nic nie zapowiadalo takiego efektu co to silniczka to proponowal bym 1.8T ( wiekszy potencjal 200 czy lekko ponad to nie problem przy tym silniku) i moze jakas lotke na klape? bo dla mnie jakos lyso troche
gratuluje pomyslu, wykonania i cierpliwosci
gratuluje pomyslu, wykonania i cierpliwosci