[MK1] Lx ABF 2.0 16V by Emii
Moderator: G0 Karcio
MK1 ABF 2.0 16V by Emii
maj0nez, Czarson, grzesiekmk2,GarageBoy, Chłopaki dzięki za miłe słowo dużo pracy przede mną ale idzie to wszystko w jak najlepszym kierunku...
żwirek, zmieniłam zdanie co do wydechu zostaje TURBO SPRINT poprawimy tylko jego ułożenie i uważam ,że będzie IGŁA
Tak tak wiem wlazłam w kadr i przysłoniłam "piękno" mojego Strawberry (a ten gościu co to ładne cabrio zasłania to mój mąż)
i jeszcze jedna fota odnaleziona w sieci ze spotu V.A.G Pojezierze
żwirek, zmieniłam zdanie co do wydechu zostaje TURBO SPRINT poprawimy tylko jego ułożenie i uważam ,że będzie IGŁA
Tak tak wiem wlazłam w kadr i przysłoniłam "piękno" mojego Strawberry (a ten gościu co to ładne cabrio zasłania to mój mąż)
i jeszcze jedna fota odnaleziona w sieci ze spotu V.A.G Pojezierze
- maj0nez
- VR6 user
- Auto: Skoda Octavia 1.8T + DSG
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
MK1 ABF 2.0 16V by Emii
Taka młoda a już męża ma
Ostatnio zmieniony śr paź 17, 2012 21:58 przez W&M-PITER, łącznie zmieniany 1 raz.
SPRZEDAM RADIO GAMMA V + ODTWARZACZ CD STAN BDB + kostka na wyjście do wzmacniacza
Sprzedam Tanio : BRA Golf IV Boczki czarne bez elektryki 5d stan idealny
MK1 ABF 2.0 16V by Emii
W&M-PITER, "mężuś" tak to czytamy jesteśmy zwykłą parą z zakręconym wspólnym hobby heh
maj0nez, przytula mnie ale nie o to tu chodzi a o te śliczne MK1
maj0nez, przytula mnie ale nie o to tu chodzi a o te śliczne MK1
MK1 ABF 2.0 16V by Emii
emii1807, wiem żartuje przecież
SPRZEDAM RADIO GAMMA V + ODTWARZACZ CD STAN BDB + kostka na wyjście do wzmacniacza
- qlimax
- Użytkownik
- Kontakt:
MK1 ABF 2.0 16V by Emii
Sesja jest Zacna!!
i MKi i Cabby bardzo dobrze sie prezentują
Oby tak dalej!!
i MKi i Cabby bardzo dobrze sie prezentują
Oby tak dalej!!
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=239807
-
- Nowicjusz
MK1 ABF 2.0 16V by Emii
z zapartym tchem prześledziłem calutki temat.. MASAKRA!! Jestem pod ogromnym wrażeniem włożonego serca i pracy w tego golfa tak trzymaj !!
MK1 ABF 2.0 16V by Emii
Czarekczarodziej, Dziękuje za miłe słowo!
Przygotowania do zakończenia sezonu idą pełną parą, wszystko gotowe zostało tylko odliczanie do wyjazdu z garażu
i kilka zdj. Plack Pastor'a
Przygotowania do zakończenia sezonu idą pełną parą, wszystko gotowe zostało tylko odliczanie do wyjazdu z garażu
i kilka zdj. Plack Pastor'a
- stonebridge69
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
MK1 ABF 2.0 16V by Emii
Na te fotki czekalem hehehehe.Chodzi mi o Passata.Co to za wersja jest bo jak wiadomo co kraj to obyczaj.Ja mam HIGHLINE`a(ale kupiony w Niemczech) i rozni sie od tych sprzedawanych przez nasze ASO.Bedziesz cos modzic przy kombiaku?Napisz cos wiecej o nim.No i jak zawsze Golfik w nienagannym stanie(czego nie mozna powiedziec o moim ).Sory za male OT
MK1 ABF 2.0 16V by Emii
Ostatnie zdjęcia tego sezonu, wyłapane w sieci ( dziękuje chłopcy za takie ujęcia )
Zakończenie Sezonu Zdbice 10.11.2012 Wkład mojej pracy który dotychczas włożyłam w Truskaweczkę został doceniony pierwszy wyjazd po całkowitej regeneracji i nagroda w konkurencji "NAJLEPSZE AUTO ZLOTU"
Dziękuje za wszystkie oddane głosy na Truskawkę, dzięki takim ludziom jak WY ciężka praca odchodzi w niepamięć i pozwala cieszyć się efektem który może nie jest jeszcze IDEALNY (bo do niego mu dużo brakuje) ale już cieszy oczy jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI i do zobaczenia na kolejnych Spotach
Zakończenie Sezonu Zdbice 10.11.2012 Wkład mojej pracy który dotychczas włożyłam w Truskaweczkę został doceniony pierwszy wyjazd po całkowitej regeneracji i nagroda w konkurencji "NAJLEPSZE AUTO ZLOTU"
Dziękuje za wszystkie oddane głosy na Truskawkę, dzięki takim ludziom jak WY ciężka praca odchodzi w niepamięć i pozwala cieszyć się efektem który może nie jest jeszcze IDEALNY (bo do niego mu dużo brakuje) ale już cieszy oczy jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI i do zobaczenia na kolejnych Spotach
- Bavwtek
- Forum Master
- Kontakt:
MK1 ABF 2.0 16V by Emii
Oj działo się działo co tu więcej komentować wystarczy popatrzeć na fotki i na film
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- maj0nez
- VR6 user
- Auto: Skoda Octavia 1.8T + DSG
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
- Czarson
- Forum Master
- Kontakt:
MK1 ABF 2.0 16V by Emii
dobre zakończenie sezonu
motywuje do pracy
motywuje do pracy
co myślisz o moim golfie? viewtopic.php?f=87&t=436585 zapraszam do komentowania
Mój nowy Edition One GTI viewtopic.php?f=87&t=543801" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupię listwy wąskie od pakietu GTI 3d do mk2
Mój nowy Edition One GTI viewtopic.php?f=87&t=543801" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupię listwy wąskie od pakietu GTI 3d do mk2