20th Anniversary Edition GTI by Baran.
Moderator: G0 Karcio
20th Anniversary Edition GTI by Baran. Nowy kolor s.27
się dzieje powoli
Edit 1- OEM+ -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit2 -->>viewtopic.php?f=88&t=538921
- bocian19
- Łowca Rarytasów
- Kontakt:
Baran.,
Zaslepka full opcja fajny rarytasik
Zaslepka full opcja fajny rarytasik
Moj mk3 VARIA(N)T
viewtopic.php?f=88&t=297338" onclick="window.open(this.href);return false;
BBI Squad
Na rozstaju dróg stoi zwalniający próg on złamie Ci dokładkę
viewtopic.php?f=88&t=297338" onclick="window.open(this.href);return false;
BBI Squad
Na rozstaju dróg stoi zwalniający próg on złamie Ci dokładkę
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Widzę że tu dobry off-top był na mój temat kontakt mamy w dalszym ciągu taki jak dotychczas, czyli nie najgorszy heee i widzę że zebrało się komuś na pół słówka, że gdzieś wdepnąłem i zbłądziłem Otóż Accord to dupowóz który nabyłem już bardzo długi czas temu, który zajął miejsce poprzedniego, dość lichego ( ) dupowozu vel. "Licho nie śpi". N/t Accorda mogę jedynie stwierdzić że vtec wcale nie gania tak dobrze jak go chwalą, bynajmniej dla mnie. Mój golf też jakiś czas temu pojechał do ludzi w seryjnym stanie, z gratów zostały mi jedynie recaro do mk4, koła z oponami oraz hokej GTI, wiec jakby ktoś był zainteresowany to zapraszam na PW. Tym samym, miejsce w garażu na zimę zostało dla Hondy, jeśli chodzi o następcę golfa to trudno wyczuć, bo sam nie wiem co mi w głowie siedzi... znaczy powiem szczerze... motor to można mieć równolegle do zabawki na 4 kółkach, więc jedno nie skreśla drugiego na Subaru mnie nie stać (albo może bardziej na jego utrzymanie), a wybór już chyba wstępnie padł na pewnego vag-a ale narazie o tym nie chce nigdzie pisać, bo szczęście to ja mam takie że jak coś powiem to nigdy nic nie wypali powiem jedynie tylko tyle, co da bardzo wiele i już na wstępie skreślę kilka aut o których myślicie, że niestety ale tego auta nigdy nie było w quattro i najbardziej mnie to niestety boli myślę że i tak już za dużo powiedziałem n/t własnej prywatności tak więc do rzeczy, narazie muszę się z zakupem wstrzymać do wiosny, okolic marca/kwietnia dokładnie (nie jest to spowodowane tym że Honda musi mieć dach nad lakierem ), mam nadzieję że uda mi się coś godnego uwagi wypatrzeć za kilka miesięcy. A teraz przepraszam za off top na mój temat, myślę że raz a dobitnie wystarczy żeby mój supcio kuliga nie rozpuszczał na mój temat plot
tak więc,
Baran do roboty
bo szczury biegają po garażu i po kanale węże grasują po malowaniu pójdzie z górki, tak wiec głowa do góry bo jak narazie w dobrą stronę to wszystko zmierza i chcę wreszcie zobaczyć jak Baran wiezie do domu jakiś puchar aaaa i zmień opis tematu jakoś - nowy kolor s.27 bo za każdym razem jak patrzę to mam wrażenie jakby to samochód zmienił kolor a nie koła i dodatki
tak więc,
Baran do roboty
bo szczury biegają po garażu i po kanale węże grasują po malowaniu pójdzie z górki, tak wiec głowa do góry bo jak narazie w dobrą stronę to wszystko zmierza i chcę wreszcie zobaczyć jak Baran wiezie do domu jakiś puchar aaaa i zmień opis tematu jakoś - nowy kolor s.27 bo za każdym razem jak patrzę to mam wrażenie jakby to samochód zmienił kolor a nie koła i dodatki
Ostatnio zmieniony sob gru 29, 2012 02:49 przez POOREK, łącznie zmieniany 1 raz.
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
Poorek, VTEC . I zależy jaki silnik wybrałeś B-seria czy H-seria robią robotę .
- MlodyR1
- USA maniak
Baran widze idziesz pełna parą gratów cała sterta jak poskładasz bedzie piekny ale i też widze kilka takich samych aspektów jak w moim
powodzenia i oby tak dalej
powodzenia i oby tak dalej
Mój kochany vw http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=446434" onclick="window.open(this.href);return false;
Przyda się odkop, cieplej się zrobiło to i prace zaczęły się
Stelaże pod fotele już przyspawane są, siedzenia były przykręcone i siedzi się wygodnie.
Przymiarka fotela z pasami
Pasa punktowe są, siedzenia kubełkowe też, więc czegoś brakuje hmmmm może klatki ??
Klatki nie będzie, ALE ale będzie pół-klatka
przymiarka rurki głównej:
Będzie więcej czasu to się skończy rurkę, teraz prace idą nad czymś innym, a dokładnie nad komorą silnika, zdjęcia będą wkrótce
Stelaże pod fotele już przyspawane są, siedzenia były przykręcone i siedzi się wygodnie.
Przymiarka fotela z pasami
Pasa punktowe są, siedzenia kubełkowe też, więc czegoś brakuje hmmmm może klatki ??
Klatki nie będzie, ALE ale będzie pół-klatka
przymiarka rurki głównej:
Będzie więcej czasu to się skończy rurkę, teraz prace idą nad czymś innym, a dokładnie nad komorą silnika, zdjęcia będą wkrótce
Witam, no widze że prace idą do przodu
Moje vwozidło viewtopic.php?f=88&t=443342
Pięknie się dzieje
Będzie grube Jahre oj będzie
Masz zamiar wyjechać w tym sezonie czy dopiero na kolejny?
Pozdrawiam!
Będzie grube Jahre oj będzie
Masz zamiar wyjechać w tym sezonie czy dopiero na kolejny?
Pozdrawiam!
Moje Mk4 VR5 .:R23 & 25TH Mix:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=558583" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=558583" onclick="window.open(this.href);return false;
Baran w klatce hehe widzę, że się ruszyło i dobrze pomagier na foto się załapał działajcie chłopaki działajcie
Moje auto: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... #p4524290/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kozak
Siedzenia i kolor felg i ogółem cały samochód bardzoo fajne
Siedzenia i kolor felg i ogółem cały samochód bardzoo fajne
Dawne mk3 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=511391" onclick="window.open(this.href);return false;
- andrzej007
- Gadatliwa bestia
Baran., powiedz od czego masz te taborety???
Moje vwozidło viewtopic.php?f=88&t=443342
Dziękuje za miłe słowa motywujące do pracy
Prace idą dalej i kolejne zdjęcia z akcji spawania komory :
Raczej zostawię to w tajemnicy żeby później nie było co drugiej golfinie takichrolek4 pisze:Baran., powiedz od czego masz te taborety???
Prace idą dalej i kolejne zdjęcia z akcji spawania komory :
Jest godnie ... Fotele są kozaczne
Mógłbyś powiedzieć z jakich rur spawasz rollbara ?
Mógłbyś powiedzieć z jakich rur spawasz rollbara ?